100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: MITSUBISHI
Gekozen auto:MITSUBISHI SIGMA Station Wagon 3.0 170
Bouwjaar 06.1992 - 10.1996

Remschijven MITSUBISHI SIGMA Station Wagon 3.0

Remschijven en remblokken werken nauw samen met elkaar binnen het remsysteem van uw auto. Het is belangrijk om de remschijven altijd als set van 2 te vervangen om remverschil te voorkomen. Belangrijk is ook de keuze van de remblokken omdat deze samenwerken met de remschijven doormiddel van wrijving van de beide onderdelen. Remschijven en remblokken zijn hierdoor aan slijtage onderhevig en dienen op tijd vervangen te worden.
Voordeelpakket voorzijde
Remschijven voorzijde
Remschijven achterzijde

Geperforeerde remschijven

U besteld bij RemOnderdelen.nl altijd het product dat u ook echt nodig heeft, dit komt door onze uitgebreide handmatige controlere die wij bij elke order uitvoeren. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: VW VOLKSWAGEN WiellagersTOYOTA RemklauwenFIAT Remschijven. De rembekrachtiging zorgt ervoor dat u minder kracht op het rempedaal kunt zetten. RDW toegelaten voertuigen moeten altijd de juiste remmen hebben.

Bijpassende remblokken en remschijven voor uw MITSUBISHI SIGMA Station Wagon 3.0

Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw MITSUBISHI SIGMA Station Wagon. Wel kun je de slijtage van de remschijf vertragen door bijtijds remblokken te vervangen. De motordelen worden eigenlijk niet nagekeken bij een keuring. Bij een noodstop gaat het abs systeem in werking.

Trillende remschijven

De juiste kwaliteit onderdelen garandeert uw veiligheid. Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw MITSUBISHI komen. Een storing in de auto electronica geeft vaak niet verklaarbare problemen. Een versleten remschijf kun je herkennen door de minimale dikte van het loopoppervlak te meten. Het vermogen van de nieuwe auto's neemt toe.

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.