100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: MITSUBISHI
Gekozen auto:MITSUBISHI SIGMA 3.0 V6 205
Bouwjaar 12.1990 - 07.1996

Remschijven MITSUBISHI SIGMA 3.0 V6

Remschijven en remblokken werken nauw samen met elkaar binnen het remsysteem van uw auto. Het is belangrijk om de remschijven altijd als set van 2 te vervangen om remverschil te voorkomen. Belangrijk is ook de keuze van de remblokken omdat deze samenwerken met de remschijven doormiddel van wrijving van de beide onderdelen. Remschijven en remblokken zijn hierdoor aan slijtage onderhevig en dienen op tijd vervangen te worden.
Voordeelpakket voorzijde
Voordeelpakket achterzijde
Remschijven voorzijde
Remschijven achterzijde

Trillende remschijven

Het wegdek bepaald mede de slijtage aan uw rem onderdelen. Wanneer het remblok tegen de buitenste of binnenste rand loopt krijg je een piepend bijgeluid. Wij leveren onderdelen van de merken Brembo, Brakemax en ABS Er zijn meer dan 30.000 artikelen die wij aanbieden.

Geperforeerde remschijven

Lucht en interieur filters worden bij een beurt vervangen. De minimale dikte mag niet overschreden worden. Voertuigen zonder apk-keur mogen niet op de weg. Aluminium velgen worden steeds vaker gemonteerd.

Bijpassende remblokken en remschijven voor uw MITSUBISHI SIGMA 3.0 V6

Een storing in de auto elektronische onderdelen geeft vaak niet verklaarbare problemen. Autobedrijven monteren vaak blokken en schijven. Monteren van BrakeMax houd de kosten laag. Invoeren van auto's uit Duitsland komt steeds vaker voor.

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.