100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: MITSUBISHI
Gekozen auto:MITSUBISHI SIGMA 3.0 V6 177
Bouwjaar 12.1990 - 07.1996

Remschijven MITSUBISHI SIGMA 3.0 V6

Remschijven en remblokken werken nauw samen met elkaar binnen het remsysteem van uw auto. Het is belangrijk om de remschijven altijd als set van 2 te vervangen om remverschil te voorkomen. Belangrijk is ook de keuze van de remblokken omdat deze samenwerken met de remschijven doormiddel van wrijving van de beide onderdelen. Remschijven en remblokken zijn hierdoor aan slijtage onderhevig en dienen op tijd vervangen te worden.
Voordeelpakket voorzijde
Voordeelpakket achterzijde
Remschijven voorzijde
Remschijven achterzijde

Trillende remschijven

Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: TOYOTA StuurkogelsSAAB SpoorstangOPEL Wielnaven. Een auto wiel kan met 3 4 5 of 6 bouten vast zitten. Een hoge toon of slijpend geluid wanneer u de remschijven aanraakt. Heeft u vragen over wat u moet bestellen voor uw MITSUBISHI SIGMA 3.0 V6, neem dan contact met ons op via ons telefoonnummer 0341 267 637.

Bijpassende remblokken en remschijven voor uw MITSUBISHI SIGMA

Ons team van specialisten zit voor u klaar om u te helpen bij het vinden van de juiste rem onderdelen. Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw MITSUBISHI. Een schijf kan ook verschillende bout-gaten en diameters hebben. De juiste kwaliteit onderdelen garandeert uw veiligheid.

Geperforeerde remschijven

De rembekrachtiging zorgt ervoor dat u minder kracht op het rempedaal kunt zetten. Carbon is een lichte materiaal wat vaker wordt verwerkt in de automobiel industrie. De spatborden en deuren zijn eigenlijk niet aan slijtage onderhevig. Een langere remweg ontstaat door verkeerde remdelen. Er zijn 2 verschillende soorten remschijven geventileerde remschijven en massieve schijven.

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.