100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: MITSUBISHI
Gekozen auto:MITSUBISHI SAPPORO III 2.4 124
Bouwjaar 06.1987 - 08.1990

Remschijven MITSUBISHI SAPPORO III 2.4

Remschijven en remblokken werken nauw samen met elkaar binnen het remsysteem van uw auto. Het is belangrijk om de remschijven altijd als set van 2 te vervangen om remverschil te voorkomen. Belangrijk is ook de keuze van de remblokken omdat deze samenwerken met de remschijven doormiddel van wrijving van de beide onderdelen. Remschijven en remblokken zijn hierdoor aan slijtage onderhevig en dienen op tijd vervangen te worden.
Voordeelpakket voorzijde
Remschijven voorzijde
Remschijven achterzijde

Geperforeerde remschijven

Een korte remweg wordt bepaald door de conditie van blokken en schijf. Wanneer u voor 10:00 besteld kunt u het nog dezelfde werkdag ophalen bij ons in Ermelo. Wanneer het remblok tegen de buitenste of binnenste rand loopt krijg je een piepend bijgeluid. Wij controleren altijd bij de MITSUBISHI SAPPORO III 2.4 dealer of de onderdelen passen op uw auto.

Bijpassende remblokken en remschijven voor uw MITSUBISHI SAPPORO III

Het onafgewende gewicht van een voertuig moet zo laag mogelijk zijn. RDW toegelaten voertuigen moeten altijd de juiste remmen hebben. Welke onderdelen slijten wel in uw auto? Koplampen worden steeds meer met led gemaakt. Als u zelf de remschijven van uw uw auto gaat vervangen is het verstandig om eerst te kijken of wij deze op voorraad hebben.

Trillende remschijven

Vaak verteld de APK-keurmeester u dat de remschijven van uw auto vervangen moet worden om goedkeuring en een APK verlening te krijgen. Onze aangesloten garages kunnen u helpen bij het installeren van het bestelde onderdeel onder uw auto. De staat van de remmen van uw auto zijn heel belangrijk, controleer dit tijdig! Wij hanteren lage verzendkosten van 7,95 euro per bestelling.

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.