100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: MITSUBISHI
Gekozen auto:MITSUBISHI PAJERO SPORT VAN I 3.0 V6 170
Bouwjaar 12.1999 - 01.2008

Remschijven MITSUBISHI PAJERO SPORT VAN I 3.0 V6

Remschijven en remblokken werken nauw samen met elkaar binnen het remsysteem van uw auto. Het is belangrijk om de remschijven altijd als set van 2 te vervangen om remverschil te voorkomen. Belangrijk is ook de keuze van de remblokken omdat deze samenwerken met de remschijven doormiddel van wrijving van de beide onderdelen. Remschijven en remblokken zijn hierdoor aan slijtage onderhevig en dienen op tijd vervangen te worden.
Voordeelpakket voorzijde
Voordeelpakket achterzijde
Remschijven voorzijde
Remschijven achterzijde

Bijpassende remblokken en remschijven voor uw MITSUBISHI PAJERO SPORT VAN I 3.0 V6

Over de remschijf zit een remklauw, deze zit gemonteerd op bv de veerpoot, hierin bevinden zich de remblokken die samen met de remschijf zorgen voor frictie, waardoor de auto tot stilstand komt. Een auto is nog steeds het duurste vervoermiddel. Kleverige remklauwen kan ertoe leiden dat het voertuig te trekken naar de ene kant trekt. Bij ons geldt altijd: niet goed, direct geld terug!

Trillende remschijven

De meeste auto’s zijn uitgerust met geventileerde schijven. Premium automerken hebben vaak geperforeerde remschijven gemonteerd. De productie van remschijven is complex. Een schijf kan ook verschillende bout-gaten en diameters hebben. Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw MITSUBISHI PAJERO SPORT VAN I komen.

Geperforeerde remschijven

De functie is bedoeld om de auto te laten stoppen. Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw MITSUBISHI. Andere chassis onderdelen staan los van het remsysteem. Aluminium is een lichte materiaal wat vaker wordt verwerkt in de automobiel industrie. Een auto wiel kan met 3 4 5 of 6 bouten vast zitten.

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.