100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: MITSUBISHI
Gekozen auto:MITSUBISHI PAJERO SPORT II 3.2 DI-D 4WD 160
Bouwjaar 07.2008 -

Remschijven MITSUBISHI PAJERO SPORT II 3.2 DI-D 4WD

Remschijven en remblokken werken nauw samen met elkaar binnen het remsysteem van uw auto. Het is belangrijk om de remschijven altijd als set van 2 te vervangen om remverschil te voorkomen. Belangrijk is ook de keuze van de remblokken omdat deze samenwerken met de remschijven doormiddel van wrijving van de beide onderdelen. Remschijven en remblokken zijn hierdoor aan slijtage onderhevig en dienen op tijd vervangen te worden.
Remschijven voorzijde
Remschijven achterzijde

Trillende remschijven

Als het wiel gedemonteerd is moet de remklauw los gemaakt worden en opgehangen worden aan de veerpoot met een ijzerdraad, zodat u de remslang die nog aan de remklauw zit niet beschadigd. Het gewicht van voertuigen is bepalend voor de remweg. Onze pakketten worden geleverd door zowel PostNL als PDP. Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw MITSUBISHI PAJERO SPORT II 3.2 DI-D 4WD past.

Bijpassende remblokken en remschijven voor uw MITSUBISHI PAJERO SPORT II

Voertuigen voor de openbare weg hebben altijd een gescheiden remsysteem. Houdt u altijd rekening met weekend en feestdagen. Een motorkap is nu ook al vaak van kunststof of aluminium. Comfort en levensduur optimaal op elkaar afgestemd waardoor ze een ideale wrijvingscombinatie vormen. Heeft u vragen over wat u moet bestellen voor uw MITSUBISHI, neem dan contact met ons op via ons telefoonnummer 0341 267 637.

Geperforeerde remschijven

Vaak verteld de APK-keurmeester u dat de remschijven van uw auto vervangen moet worden om goedkeuring en een APK verlening te krijgen. Gietijzer wordt gegoten en toegevoegd met legeringen. Remschijven en remblokken vormen samen een belangrijk onderdeel van het remsysteem. Schijfremmen van een auto worden bij de apk keuring getest. Roest op remschijven wordt voorkomen door de schijf te coaten.

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.