100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: MITSUBISHI
Gekozen auto:MITSUBISHI PAJERO SPORT II 3.2 DI-D 4WD 165
Bouwjaar 07.2008 -

Remschijven MITSUBISHI PAJERO SPORT II 3.2 DI-D 4WD

Remschijven en remblokken werken nauw samen met elkaar binnen het remsysteem van uw auto. Het is belangrijk om de remschijven altijd als set van 2 te vervangen om remverschil te voorkomen. Belangrijk is ook de keuze van de remblokken omdat deze samenwerken met de remschijven doormiddel van wrijving van de beide onderdelen. Remschijven en remblokken zijn hierdoor aan slijtage onderhevig en dienen op tijd vervangen te worden.
Voordeelpakket voorzijde
Remschijven voorzijde
Remschijven achterzijde

Bijpassende remblokken en remschijven voor uw MITSUBISHI PAJERO SPORT II 3.2 DI-D 4WD

Onze pakketten worden geleverd door zowel PostNL als PDP. De gewichtsverdeling is ideaal bij 50% achter en 50% voor. Na elke bestelling doen wij een uiterst nauwkeurige nacontrole. Consumenten kunnen flink besparen op hun onderhoudskosten van hun auto. Voor half 5 besteld is de volgende dag geleverd

Trillende remschijven

Het rendement uit de diesel motor is aanzienlijk gestegen de laatste jaren. Met een klik op het artikelnummer kunt u de artikelspecificaties zien. Wij zijn telefonisch bereikbaar op werkdagen van 8:00 tot 18:00. Elke MITSUBISHI PAJERO SPORT II heeft een eigen VIN-nummer.

Geperforeerde remschijven

Fading ontstaat als je je remmen flink gebruikt hebt en je remschijven oververhit raken. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: BEDFORD WiellagersRENAULT StabilisatorstangenFIAT Handremkabels. Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw MITSUBISHI komen. Hedendaagse voertuigen gaan veel langer mee dan twintig jaar geleden.

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.