100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: MITSUBISHI
Gekozen auto:MITSUBISHI PAJERO SPORT II 3.0 4WD 220
Bouwjaar 09.2008 -

Remschijven MITSUBISHI PAJERO SPORT II 3.0 4WD

Remschijven en remblokken werken nauw samen met elkaar binnen het remsysteem van uw auto. Het is belangrijk om de remschijven altijd als set van 2 te vervangen om remverschil te voorkomen. Belangrijk is ook de keuze van de remblokken omdat deze samenwerken met de remschijven doormiddel van wrijving van de beide onderdelen. Remschijven en remblokken zijn hierdoor aan slijtage onderhevig en dienen op tijd vervangen te worden.
Voordeelpakket voorzijde
Voordeelpakket achterzijde
Remschijven voorzijde
Remschijven achterzijde

Geperforeerde remschijven

Wij verkopen auto-onderdelen met kortingen tot 65%. Nu kijkt men tegen de remschijf aan, even de nieuwe ervoor houden om de diameter te controleren, is dit juist dan ziet men de 4 of 5 gaten van de wielbouten en vaak nog een kleine schroef, dit is de centreerschroef, deze losmaken en dan kan de remschijf van de naaf getikt worden. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: OLDSMOBILE RemblokkenSSANGYONG WiellagersLDV Remslangen. De airco van het voertuig zorgt voor een koele temperatuur. Voor autoglas is eigenlijk nog geen vervanger.

Trillende remschijven

De meeste moderne auto's hebben schijfremmen op de voorwielen, en sommige hebben schijfremmen op alle vier de wielen. Het voertuig trekt aan één kant wanneer er geremd word. Elke MITSUBISHI PAJERO SPORT II 3.0 4WD heeft een eigen VIN-nummer. Over de remschijf zit een remklauw, deze zit gemonteerd op bv de veerpoot, hierin bevinden zich de remblokken die samen met de remschijf zorgen voor frictie, waardoor de auto tot stilstand komt. Welke onderdelen slijten wel in uw voertuig?

Bijpassende remblokken en remschijven voor uw MITSUBISHI PAJERO SPORT II

Remvloeistof komt veelal vrij bij monteren van remslangen en tangen. Voor ons is het van belang dat uw op een overzichtelijke manier het juiste product weet te vinden. Roest op remschijven wordt voorkomen door de schijf te coaten. Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw MITSUBISHI komen. Wanneer u bij ons betaald via AfterPay dan krijgt u later pas de factuur.

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.