100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: MITSUBISHI
Gekozen auto:MITSUBISHI PAJERO SPORT II 2.5 DI-D 178
Bouwjaar 07.2008 - 12.2015

Remschijven MITSUBISHI PAJERO SPORT II (KH_, KG_) 2.5 DI-D

Remschijven en remblokken werken nauw samen met elkaar binnen het remsysteem van uw auto. Het is belangrijk om de remschijven altijd als set van 2 te vervangen om remverschil te voorkomen. Belangrijk is ook de keuze van de remblokken omdat deze samenwerken met de remschijven doormiddel van wrijving van de beide onderdelen. Remschijven en remblokken zijn hierdoor aan slijtage onderhevig en dienen op tijd vervangen te worden.
Remschijven voorzijde
Remschijven achterzijde

Goedkope remschijven MITSUBISHI PAJERO SPORT II (KH_, KG_) 2.5 DI-D

Remschijven worden vaak afgekeurd bij de keuring. Er zijn 2 verschillende soorten remschijven geventileerde remschijven en massieve schijven. Een langere remweg ontstaat door verkeerde remdelen. De ontwikkeling van de automobiel is de laatste 25 jaar enorm geweest. Als deze bereikt is, moet de remschijf vervangen worden.

Zelf remschijven vervangen

Hoe groter de schijf hoe meer remvermogen. De elektronische onderdelen in de huidige auto geeft veel storingen. Een auto remschijf mag nooit trillen. Heeft u vragen over wat u moet bestellen voor uw MITSUBISHI PAJERO SPORT II (KH_, KG_), neem dan contact met ons op via ons telefoonnummer 0341 267 637. Er zijn meer dan 32.000 artikelen die wij aanbieden.

Hoe werken remschijven

Vaak zit de handrem in de remklauw verwerkt. Elke MITSUBISHI heeft een eigen VIN-nummer. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: PONTIACSSANGYONGAUDIMINICHEVROLET. Vandaag besteld, morgen bij u in huis. Haarscheuren komen veelvuldig voor bij schijfremmen.

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.