100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: MITSUBISHI
Gekozen auto:MITSUBISHI PAJERO SPORT II 2.5 DI-D 4WD 178
Bouwjaar 07.2008 -

Remschijven MITSUBISHI PAJERO SPORT II 2.5 DI-D 4WD

Remschijven en remblokken werken nauw samen met elkaar binnen het remsysteem van uw auto. Het is belangrijk om de remschijven altijd als set van 2 te vervangen om remverschil te voorkomen. Belangrijk is ook de keuze van de remblokken omdat deze samenwerken met de remschijven doormiddel van wrijving van de beide onderdelen. Remschijven en remblokken zijn hierdoor aan slijtage onderhevig en dienen op tijd vervangen te worden.
Voordeelpakket voorzijde
Voordeelpakket achterzijde
Remschijven voorzijde
Remschijven achterzijde

Bijpassende remblokken en remschijven voor uw MITSUBISHI PAJERO SPORT II 2.5 DI-D 4WD

Voertuigen zonder apk-keur mogen niet op de weg. Wilt u aankoop wijzigen? Neem dan telefonisch contact met ons op. RDW toegelaten voertuigen moeten altijd de juiste remmen hebben. Voor autoglas is eigenlijk nog geen vervanger. Op onze site kunt u gemakkelijk via uw kenteken zoeken naar de juiste onderdelen voor uw auto.

Trillende remschijven

Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw MITSUBISHI PAJERO SPORT II past. De airco van het voertuig zorgt voor een koele temperatuur. Wanneer u in de buurt van Ermelo woont kunt u het pakket ophalen, uiteraard versturen wij de producten door heel Nederland. Welke onderdelen slijten wel in uw voertuig? Het rendement uit de brandstof motor is aanzienlijk gestegen de laatste jaren.

Geperforeerde remschijven

Bij ons zijn de remklauwen voorzien van een CR203 coating, ook wel Chromium 3 genoemd. Deze vernieuwde coating is niet belastend voor het milieu. Als het wiel gedemonteerd is moet de remklauw los gemaakt worden en opgehangen worden aan de veerpoot met een ijzerdraad, zodat u de remslang die nog aan de remklauw zit niet beschadigd. De volgende kwaliteiten bieden wij aan: Standaard (ABS) De premium (Brembo) of de sport schijven (Brakemax). Een korte remweg wordt bepaald door de conditie van blokken en schijf. Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw MITSUBISHI komen.

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.