100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: MITSUBISHI
Gekozen auto:MITSUBISHI PAJERO III 3.5 i 220
Bouwjaar 09.2003 - 10.2006

Remschijven MITSUBISHI PAJERO III (V7_W, V6_W) 3.5 i

Remschijven en remblokken werken nauw samen met elkaar binnen het remsysteem van uw auto. Het is belangrijk om de remschijven altijd als set van 2 te vervangen om remverschil te voorkomen. Belangrijk is ook de keuze van de remblokken omdat deze samenwerken met de remschijven doormiddel van wrijving van de beide onderdelen. Remschijven en remblokken zijn hierdoor aan slijtage onderhevig en dienen op tijd vervangen te worden.
Remschijven voorzijde
Remschijven achterzijde

Goedkope remschijven MITSUBISHI PAJERO III (V7_W, V6_W) 3.5 i

De gewichtsverdeling is ideaal bij 50% achter en 50% voor. Andere remmen kunnen defect raken na verloop van tijd. Elke MITSUBISHI PAJERO III (V7_W, V6_W) heeft een eigen VIN-nummer. Via onze partners is het mogelijk om het auto-onderdelen voor een vaste lage prijs te laten monteren op uw auto.

Zelf remschijven vervangen

Wij leveren onderdelen van de merken ABS en Brakemax De ontwikkeling van de automobiel is de laatste 10 jaar enorm geweest. U ziet deze schijven vaak op snellere types uw auto ook weer met de juiste korting van rond de 50% op de winkelprijzen en natuurlijk een jaar garantie. Onze pakketten worden geleverd door zowel PostNL als PDP. Bij ons shopt u altijd veilig. Wij zijn aangesloten bij het keurmerk "Webshop Keurmerk" en hebben al meer dan 14 duizend positieve reviews.

Hoe werken remschijven

Verder moet de diameter van de remschijf voor uw uw auto gelijk zijn. De minimale dikte mag niet overschreden worden. Heeft u vragen over wat u moet bestellen voor uw MITSUBISHI, neem dan contact met ons op via ons telefoonnummer 0341 267 637. Om tot stilstand te komen met uw auto moet u remmen. De spatborden en deuren zijn eigenlijk niet aan slijtage onderhevig.

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.