100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: MITSUBISHI
Gekozen auto:MITSUBISHI PAJERO III 3.5 203
Bouwjaar 04.2000 - 01.2007

Remschijven MITSUBISHI PAJERO III 3.5

Remschijven en remblokken werken nauw samen met elkaar binnen het remsysteem van uw auto. Het is belangrijk om de remschijven altijd als set van 2 te vervangen om remverschil te voorkomen. Belangrijk is ook de keuze van de remblokken omdat deze samenwerken met de remschijven doormiddel van wrijving van de beide onderdelen. Remschijven en remblokken zijn hierdoor aan slijtage onderhevig en dienen op tijd vervangen te worden.
Voordeelpakket voorzijde
Voordeelpakket achterzijde
Remschijven voorzijde
Remschijven achterzijde

Trillende remschijven

Comfort en levensduur optimaal op elkaar afgestemd waardoor ze een ideale wrijvingscombinatie vormen. De minimale dikte die bij de remschijven voor uw uw auto van toepassing zijn staan bij de product informatie op onze website. Wij hanteren lage verzendkosten van 7,95 euro per bestelling. De rembekrachtiging zorgt ervoor dat u minder kracht op het rempedaal kunt zetten.

Geperforeerde remschijven

Wrijving ontstaat tijdens het remmen hier ontstaan veel krachten bij. U heeft de keuze uit 3 verschillende kwaliteiten. Verder moet de diameter van de remschijf voor uw uw auto gelijk zijn. Groeven in de remdelen verlengen de remweg vaak.

Bijpassende remblokken en remschijven voor uw MITSUBISHI PAJERO III 3.5

Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw MITSUBISHI PAJERO III komen. Een nieuwe set remschijven kopen gaat bij RemOnderdelen.nl heel simpel. Bij een goede kwaliteit auto onderdelen zullen de kosten lager liggen op termijn. Alle onderdelen zijn uitvoerig getest en zijn gemaakt in de Europese Unie.

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.