100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: MITSUBISHI
Gekozen auto:MITSUBISHI PAJERO III 3.2 Di-D 160
Bouwjaar 04.2000 - 12.2006

Remschijven MITSUBISHI PAJERO III 3.2 Di-D

Remschijven en remblokken werken nauw samen met elkaar binnen het remsysteem van uw auto. Het is belangrijk om de remschijven altijd als set van 2 te vervangen om remverschil te voorkomen. Belangrijk is ook de keuze van de remblokken omdat deze samenwerken met de remschijven doormiddel van wrijving van de beide onderdelen. Remschijven en remblokken zijn hierdoor aan slijtage onderhevig en dienen op tijd vervangen te worden.
Voordeelpakket voorzijde
Voordeelpakket achterzijde
Remschijven voorzijde
Remschijven achterzijde

Bijpassende remblokken en remschijven voor uw MITSUBISHI PAJERO III 3.2 Di-D

Remmen van een auto is afhankelijk van de schijven. Consumenten kunnen flink besparen op hun onderhoudskosten van hun auto. De rem onderdelen van tegenwoordig zijn verder door ontwikkeld. De functie is bedoeld om de auto te laten stoppen.

Trillende remschijven

Autobedrijven monteren vaak blokken en schijven. Het juiste onderhoud aan de auto zorgt voor probleemloos rijden. Het merk ABS is de standaard kwaliteit, welke uw garage ook monteert en voldoet aan alle EU-keuringen. Aluminium velgen worden steeds vaker bij aflevering gemonteerd. U besteld bij RemOnderdelen.nl altijd het product dat u ook echt nodig heeft, dit komt door onze uitgebreide handmatige controlere die wij bij elke order uitvoeren.

Geperforeerde remschijven

Als het rempedaal in word gedrukt dan komt er remvloeistof door de leiding heen. Onze webshop is beveiligd met een SSL-certificaat waardoor u veilig uw order kunt maken op onze webshop. Elke MITSUBISHI PAJERO III heeft een eigen VIN-nummer. Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw MITSUBISHI past.

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.