100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: MITSUBISHI
Gekozen auto:MITSUBISHI PAJERO III 3.2 Di-D 165
Bouwjaar 04.2000 - 10.2006

Remschijven MITSUBISHI PAJERO III 3.2 Di-D

Remschijven en remblokken werken nauw samen met elkaar binnen het remsysteem van uw auto. Het is belangrijk om de remschijven altijd als set van 2 te vervangen om remverschil te voorkomen. Belangrijk is ook de keuze van de remblokken omdat deze samenwerken met de remschijven doormiddel van wrijving van de beide onderdelen. Remschijven en remblokken zijn hierdoor aan slijtage onderhevig en dienen op tijd vervangen te worden.
Voordeelpakket voorzijde
Voordeelpakket achterzijde
Remschijven voorzijde
Remschijven achterzijde

Trillende remschijven

De versnellingsbak kan bij een oudere auto nog wel eens lekken. De EGR klep zorgt voor de juiste lucht toevoer in de motor. Voertuigen worden steeds zuiniger gemaakt. Via uw kenteken voorzien wij u van het het juiste onderdeel. Heeft u vragen over wat u moet bestellen voor uw MITSUBISHI PAJERO III 3.2 Di-D, neem dan contact met ons op via ons telefoonnummer 0341 267 637.

Bijpassende remblokken en remschijven voor uw MITSUBISHI PAJERO III

Om tot stilstand te komen met uw auto moet u remmen. Led lampen vervangen halogeen lampen in de auto. Uitlezen van de boord computer kan bijna alleen bij de auto dealer. Als deze bereikt is, moet de remschijf vervangen worden. Lucht en interieur filters worden bij een kleine beurt vervangen.

Geperforeerde remschijven

Een motorkap is nu ook al vaak van aluminium of kunststof. Wiellagers worden ook wel in achterschijven voor gemonteerd. Diepe groeven in de remschijf betekend veelal dat de minimale dikte ook bereikt is en zorgt ook voor afkeur van uw uw auto remschijven. Het remoppervlakte zal altijd roesten maar na een paar keer remmen is het er weer vanaf. Wanneer u bij ons betaald via AfterPay dan krijgt u later pas de factuur.

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.