100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: MITSUBISHI
Gekozen auto:MITSUBISHI PAJERO III 2.5 TDi 115
Bouwjaar 09.2001 - 12.2006

Remschijven MITSUBISHI PAJERO III 2.5 TDi

Remschijven en remblokken werken nauw samen met elkaar binnen het remsysteem van uw auto. Het is belangrijk om de remschijven altijd als set van 2 te vervangen om remverschil te voorkomen. Belangrijk is ook de keuze van de remblokken omdat deze samenwerken met de remschijven doormiddel van wrijving van de beide onderdelen. Remschijven en remblokken zijn hierdoor aan slijtage onderhevig en dienen op tijd vervangen te worden.
Voordeelpakket voorzijde
Voordeelpakket achterzijde
Remschijven voorzijde
Remschijven achterzijde

Trillende remschijven

Bij een keuring is veiligheid een hoofdpunt. Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw MITSUBISHI PAJERO III 2.5 TDi. Het juiste onderhoud aan de auto zorgt voor probleemloos rijden. Het vermogen van de nieuwe auto's neemt toe.

Geperforeerde remschijven

Ze kunnen gaan vervormen waardoor de auto gaat trillen bij het remmen. Na elke bestelling doen wij een uiterst nauwkeurige nacontrole. Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw MITSUBISHI PAJERO III past. Inmiddels hebben wij al meer dan 14.000 positieve reviews ontvangen.

Bijpassende remblokken en remschijven voor uw MITSUBISHI

Dit geeft over het algemeen een schurend geluid. Het rendement uit de brandstof motor is aanzienlijk gestegen de laatste jaren. Een hoge toon of slijpend geluid wanneer u de remschijven aanraakt. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: AUDI DraagarmenCITROEN HandremkabelsSAAB Remcilinders.

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.