100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: MITSUBISHI
Gekozen auto:MITSUBISHI PAJERO III 2.5 TDi 99
Bouwjaar 04.2000 - 12.2006

Remschijven MITSUBISHI PAJERO III 2.5 TDi

Remschijven en remblokken werken nauw samen met elkaar binnen het remsysteem van uw auto. Het is belangrijk om de remschijven altijd als set van 2 te vervangen om remverschil te voorkomen. Belangrijk is ook de keuze van de remblokken omdat deze samenwerken met de remschijven doormiddel van wrijving van de beide onderdelen. Remschijven en remblokken zijn hierdoor aan slijtage onderhevig en dienen op tijd vervangen te worden.
Voordeelpakket voorzijde
Voordeelpakket achterzijde
Remschijven voorzijde
Remschijven achterzijde

Trillende remschijven

Met een klik op het artikelnummer kunt u de artikelspecificaties bekijken. Auto onderdelen in het buitenland kunnen verschillen van kwaliteit. Als de apk verlopen is heeft men nog 2 weken de tijd. Ons team van specialisten zit voor u klaar om u te helpen bij het vinden van de juiste rem onderdelen.

Bijpassende remblokken en remschijven voor uw MITSUBISHI PAJERO III 2.5 TDi

Remschijven worden vaak afgekeurd bij de keuring. Wij controleren altijd bij de MITSUBISHI PAJERO III dealer of de onderdelen passen op uw auto. Het rem oppervlak moet minimaal 50% vrij van roest zijn. Remschijven koopt u bij RemOnderdelen altijd met wel 60% korting tov gangbare winkelprijzen, u bent verzekerd dat u remschijven bij ons voor uw uw auto koopt met de juiste fabrieksspecificaties, made in de EU en uiteraard met fabrieksgarantie.

Geperforeerde remschijven

De ontwikkeling van de automobiel is de laatste 10 jaar enorm geweest. De EGR klep zorgt voor de juiste lucht toevoer in de motor. Bij ons zijn de remklauwen voorzien van een CR203 coating, ook wel Chromium 3 genoemd. Deze schone coating is niet belastend voor het milieu. Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw MITSUBISHI komen. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: BEDFORD RemcilindersSUZUKI RemslangenSAAB Remklauwen.

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.