100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: MITSUBISHI
Gekozen auto:MITSUBISHI PAJERO III Canvas Top 3.2 DI-D 160
Bouwjaar 10.2001 - 12.2006

Remschijven MITSUBISHI PAJERO III Canvas Top 3.2 DI-D

Remschijven en remblokken werken nauw samen met elkaar binnen het remsysteem van uw auto. Het is belangrijk om de remschijven altijd als set van 2 te vervangen om remverschil te voorkomen. Belangrijk is ook de keuze van de remblokken omdat deze samenwerken met de remschijven doormiddel van wrijving van de beide onderdelen. Remschijven en remblokken zijn hierdoor aan slijtage onderhevig en dienen op tijd vervangen te worden.
Voordeelpakket voorzijde
Voordeelpakket achterzijde
Remschijven voorzijde
Remschijven achterzijde

Bijpassende remblokken en remschijven voor uw MITSUBISHI PAJERO III Canvas Top 3.2 DI-D

Aluminium velgen worden steeds vaker gemonteerd. Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw MITSUBISHI PAJERO III Canvas Top past. Scheuren in de remschijf zijn natuurlijk ook een apk afkeur. Welke onderdelen slijten wel in uw auto? Groeven in de remdelen verlengen de remweg vaak.

Trillende remschijven

De versnellingsbak kan bij een oudere auto nog wel eens lekken. De remmen zijn het belangrijkste veiligheidsapparaat op uw auto. Waterpomp zorgt voor de afkoeling van de motor. Vandaar dat wij veel tijd hebben gestoken in het maken van een overzichtelijke website.

Geperforeerde remschijven

Uitlezen van de boord computer kan bijna alleen bij de auto dealer. Apk keuring is een keuring ook van het remsysteem. Vaak moet ook de computer gereset worden na een rem montage. Er zijn 2 verschillende soorten remschijven geventileerde remschijven en massieve schijven.

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.