100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: MITSUBISHI
Gekozen auto:MITSUBISHI PAJERO III Canvas Top 3.2 DI-D 165
Bouwjaar 04.2000 - 12.2006

Remschijven MITSUBISHI PAJERO III Canvas Top 3.2 DI-D

Remschijven en remblokken werken nauw samen met elkaar binnen het remsysteem van uw auto. Het is belangrijk om de remschijven altijd als set van 2 te vervangen om remverschil te voorkomen. Belangrijk is ook de keuze van de remblokken omdat deze samenwerken met de remschijven doormiddel van wrijving van de beide onderdelen. Remschijven en remblokken zijn hierdoor aan slijtage onderhevig en dienen op tijd vervangen te worden.
Voordeelpakket voorzijde
Voordeelpakket achterzijde
Remschijven voorzijde
Remschijven achterzijde

Bijpassende remblokken en remschijven voor uw MITSUBISHI PAJERO III Canvas Top 3.2 DI-D

Het vermogen van de nieuwe auto's neemt toe. Roest op remschijven wordt voorkomen door de schijf te coaten. Gietijzer met een bepaalde legering zoals bv GG20. Onze webshop is beveiligd met een SSL-certificaat waardoor u veilig uw order kunt maken op onze webshop. Na elke bestelling doen wij een uiterst nauwkeurige nacontrole.

Trillende remschijven

Een korte remweg wordt bepaald door de conditie van blokken en schijf. U besteld bij RemOnderdelen.nl altijd het product dat u ook echt nodig heeft, dit komt door onze uitgebreide handmatige controlere die wij bij elke order uitvoeren. Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw MITSUBISHI PAJERO III Canvas Top komen. De minimale dikte mag niet overschreden worden.

Geperforeerde remschijven

Roest is ook een apk afkeur. BrakeMax remschijven geven tot wel 30% meer remvermogen. Remschijven en remblokken vormen samen een belangrijk onderdeel van het remsysteem. Het rempedaal hard indrukken geeft meer kracht op de remblokken.

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.