100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: MITSUBISHI
Gekozen auto:MITSUBISHI PAJERO III Canvas Top 3.0 170
Bouwjaar 10.2001 - 12.2006

Remschijven MITSUBISHI PAJERO III Canvas Top 3.0

Remschijven en remblokken werken nauw samen met elkaar binnen het remsysteem van uw auto. Het is belangrijk om de remschijven altijd als set van 2 te vervangen om remverschil te voorkomen. Belangrijk is ook de keuze van de remblokken omdat deze samenwerken met de remschijven doormiddel van wrijving van de beide onderdelen. Remschijven en remblokken zijn hierdoor aan slijtage onderhevig en dienen op tijd vervangen te worden.
Voordeelpakket voorzijde
Voordeelpakket achterzijde
Remschijven voorzijde
Remschijven achterzijde

Trillende remschijven

Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: BUICK RemcilindersLINCOLN HandremkabelsOLDSMOBILE Spoorstang. Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw MITSUBISHI PAJERO III Canvas Top 3.0 komen. Als de apk verlopen is heeft men nog 2 weken de tijd. Onze pakketten worden geleverd door zowel PostNL als PDP.

Bijpassende remblokken en remschijven voor uw MITSUBISHI PAJERO III Canvas Top

Wij verkopen onderdelen met kortingen tot 65%. Ze kunnen gaan vervormen waardoor de auto gaat trillen bij het remmen. Het is makkelijk en voordelig om het onderdeel online te bestellen. De EGR klep zorgt voor de juiste lucht toevoer in de motor.

Geperforeerde remschijven

Het rempedaal voelt zachter aan qua druk dan gebruikelijk. Ook aan trillingen of duidelijk zichtbare beschadigingen zoals groeven. De airco van het voertuig zorgt voor een constante temperatuur. Heeft u vragen over wat u moet bestellen voor uw MITSUBISHI, neem dan contact met ons op via ons telefoonnummer 0341 267 637. Alleen olie lekkage is uit den boze gezien het milieu.

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.