100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: MITSUBISHI
Gekozen auto:MITSUBISHI PAJERO III Canvas Top 2.5 TDi 115
Bouwjaar 09.2001 - 12.2006

Remschijven MITSUBISHI PAJERO III Canvas Top 2.5 TDi

Remschijven en remblokken werken nauw samen met elkaar binnen het remsysteem van uw auto. Het is belangrijk om de remschijven altijd als set van 2 te vervangen om remverschil te voorkomen. Belangrijk is ook de keuze van de remblokken omdat deze samenwerken met de remschijven doormiddel van wrijving van de beide onderdelen. Remschijven en remblokken zijn hierdoor aan slijtage onderhevig en dienen op tijd vervangen te worden.
Voordeelpakket voorzijde
Voordeelpakket achterzijde
Remschijven voorzijde
Remschijven achterzijde

Trillende remschijven

Vandaar dat wij veel tijd hebben gestoken in het maken van een snelle website. Je stuur of rempedaal trilt als je remt dit kan een teken zijn van kromme remdelen. Apk keuring is een keuring ook van het remsysteem. De gewichtsverdeling is ideaal bij 50% voor en 50% achter. Wij controleren altijd bij de MITSUBISHI PAJERO III Canvas Top 2.5 TDi dealer of de onderdelen passen op uw auto.

Bijpassende remblokken en remschijven voor uw MITSUBISHI PAJERO III Canvas Top

Er zijn 2 verschillende soorten remschijven geventileerde remschijven en massieve schijven. Veiligheid is een vereiste als men remmen produceert. Bij een keuring is veiligheid een hoofdpunt. BREMBO ATE TEXTAR ALLIED TRW CONTINENTAL FEDRAL MOGUL. Elektrische handrem komt nu al vaker voor bij jongere auto\s Een schijf die trilt doordat de remklauw blijft hangen.

Geperforeerde remschijven

Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: ROVER DraagarmenDAF WiellagersPORSCHE Remtrommels. Wij hanteren lage verzendkosten van 7,95 euro per orders. Voertuigen worden steeds gestroomlijnder gemaakt. Invoeren van auto's uit andere landen dan dan Nederland komt steeds vaker voor.

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.