100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: MITSUBISHI
Gekozen auto:MITSUBISHI PAJERO II 3.2 DiD 4WD 165
Bouwjaar 04.2000 - 09.2007

Remschijven MITSUBISHI PAJERO II 3.2 DiD 4WD

Remschijven en remblokken werken nauw samen met elkaar binnen het remsysteem van uw auto. Het is belangrijk om de remschijven altijd als set van 2 te vervangen om remverschil te voorkomen. Belangrijk is ook de keuze van de remblokken omdat deze samenwerken met de remschijven doormiddel van wrijving van de beide onderdelen. Remschijven en remblokken zijn hierdoor aan slijtage onderhevig en dienen op tijd vervangen te worden.
Voordeelpakket voorzijde
Voordeelpakket achterzijde
Remschijven voorzijde
Remschijven achterzijde

Geperforeerde remschijven

Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw MITSUBISHI PAJERO II 3.2 DiD 4WD komen. Heeft u vragen over wat u moet bestellen voor uw MITSUBISHI PAJERO II, neem dan contact met ons op via ons telefoonnummer 0341 267 637. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: MASERATI RemschijvenCHRYSLER StuurkogelsGMC Remblokken. Trillende voertuigen moeten snel naar de garage voor een check.

Trillende remschijven

Remschijven koopt u bij RemOnderdelen altijd met wel 60% korting tov gangbare winkelprijzen, u bent verzekerd dat u remschijven bij ons voor uw uw auto koopt met de juiste fabrieksspecificaties, made in de EU en uiteraard met fabrieksgarantie. Voertuigen zonder apk-keur mogen niet op de weg. Het rempedaal voelt zachter aan qua druk dan gebruikelijk. De gewichtsverdeling is ideaal bij 50% achter en 50% voor.

Bijpassende remblokken en remschijven voor uw MITSUBISHI

Ons team van specialisten zit voor u klaar om u te helpen bij het vinden van de juiste onderdelen. Schijfremmen van een auto worden bij de apk keuring getest. Artikelnummers staan altijd op de doos en in het product. Elektrische handrem komt nu al vaker voor bij jongere auto\s Een schijf die trilt doordat de remklauw blijft hangen. Massa is gewicht en betekend meer warmte afvoer.

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.