100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: MITSUBISHI
Gekozen auto:MITSUBISHI PAJERO II 3.2 DiD 4WD 160
Bouwjaar 05.2005 - 09.2007

Remschijven MITSUBISHI PAJERO II 3.2 DiD 4WD

Remschijven en remblokken werken nauw samen met elkaar binnen het remsysteem van uw auto. Het is belangrijk om de remschijven altijd als set van 2 te vervangen om remverschil te voorkomen. Belangrijk is ook de keuze van de remblokken omdat deze samenwerken met de remschijven doormiddel van wrijving van de beide onderdelen. Remschijven en remblokken zijn hierdoor aan slijtage onderhevig en dienen op tijd vervangen te worden.
Voordeelpakket voorzijde
Voordeelpakket achterzijde
Remschijven voorzijde
Remschijven achterzijde

Trillende remschijven

De wegligging is een heel belangrijk item bij een apk-keuring. U besteld bij RemOnderdelen.nl altijd het product dat u ook echt nodig heeft, dit komt door onze uitgebreide handmatige controlere die wij bij elke order uitvoeren. Een auto die trilt duidt vaak op een remprobleem wat opgelost moet worden. Een korte remweg wordt bepaald door de conditie van blokken en schijf. Een langere remweg ontstaat door verkeerde remdelen.

Bijpassende remblokken en remschijven voor uw MITSUBISHI PAJERO II 3.2 DiD 4WD

Bent u op zoek naar de Track & Trace code van uw aankoop? Deze mailen wij naar uw e-mailadres. De remschijven van uw uw auto zitten via een naaf gemonteerd aan de wielen en draait dus mee met de wielen. Voor ons is het van belang dat uw op een overzichtelijke manier het juiste product weet te vinden. De juiste materialen moet men gebruiken bij monteren.

Geperforeerde remschijven

De ontwikkeling van de automobiel is de laatste 15 jaar enorm geweest. Vaak verteld de APK-keurmeester u dat de remschijven van uw auto vervangen moet worden om goedkeuring en een APK verlening te krijgen. Buiten het onderhoud kunnen er natuurlijk nog meer oorzaken zijn. Wij verkopen rem onderdelen met kortingen tot 65%.

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.