100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: MITSUBISHI
Gekozen auto:MITSUBISHI PAJERO II 3.5 V6 24V 194
Bouwjaar 07.1997 - 10.1999

Remschijven MITSUBISHI PAJERO II 3.5 V6 24V

Remschijven en remblokken werken nauw samen met elkaar binnen het remsysteem van uw auto. Het is belangrijk om de remschijven altijd als set van 2 te vervangen om remverschil te voorkomen. Belangrijk is ook de keuze van de remblokken omdat deze samenwerken met de remschijven doormiddel van wrijving van de beide onderdelen. Remschijven en remblokken zijn hierdoor aan slijtage onderhevig en dienen op tijd vervangen te worden.
Voordeelpakket voorzijde
Voordeelpakket achterzijde
Remschijven voorzijde
Remschijven achterzijde

Bijpassende remblokken en remschijven voor uw MITSUBISHI PAJERO II 3.5 V6 24V

Dit zijn de belangrijkste auto onderdelen van een voertuig en ze moeten worden gecontroleerd op een regelmatige basis. Als u remt met de auto dan zal de remklauw in werking treden waar de remblokken vastbijten in de remschijf. Wanneer de zomer voor de deur staat is het extra van belang om het onderhoud op orde te hebben. Wij doen niet moeilijk over het ruilen van producten, bij ons kunt u tot 100 dagen na bestellen retouren.

Trillende remschijven

Als deze de minimale dikte hebben bereikt dan is het zaak dat de schijfremmen vervangen dienen te worden. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: PLYMOUTH RemklauwenPEUGEOT RemschijvenLANCIA Draagarmen. Het rempedaal hard indrukken geeft meer kracht op de remblokken. Remschijven kopen voor een auto.

Geperforeerde remschijven

Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw MITSUBISHI PAJERO II. Het wegdek bepaald mede de slijtage aan uw auto-onderdelen. Wij controleren altijd bij de MITSUBISHI dealer of de onderdelen passen op uw auto. Autoruiten zijn nog steeds van gelaagd glas.

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.