100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: MITSUBISHI
Gekozen auto:MITSUBISHI PAJERO II 3.5 V6 24V 208
Bouwjaar 06.1994 - 10.1999

Remschijven MITSUBISHI PAJERO II 3.5 V6 24V

Remschijven en remblokken werken nauw samen met elkaar binnen het remsysteem van uw auto. Het is belangrijk om de remschijven altijd als set van 2 te vervangen om remverschil te voorkomen. Belangrijk is ook de keuze van de remblokken omdat deze samenwerken met de remschijven doormiddel van wrijving van de beide onderdelen. Remschijven en remblokken zijn hierdoor aan slijtage onderhevig en dienen op tijd vervangen te worden.
Voordeelpakket voorzijde
Voordeelpakket achterzijde
Remschijven voorzijde
Remschijven achterzijde

Geperforeerde remschijven

Een storing in de auto elektronische onderdelen geeft vaak niet verklaarbare problemen. U besteld bij RemOnderdelen.nl altijd het product dat u ook echt nodig heeft, dit komt door onze uitgebreide handmatige controlere die wij bij elke order uitvoeren. Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw MITSUBISHI PAJERO II 3.5 V6 24V past. Wij controleren altijd bij de MITSUBISHI PAJERO II dealer of de onderdelen passen op uw auto.

Bijpassende remblokken en remschijven voor uw MITSUBISHI

Diepe groeven in de remschijf betekend veelal dat de minimale dikte ook bereikt is en zorgt ook voor afkeur van uw uw auto remschijven. Er zijn 2 verschillende soorten remschijven geventileerde remschijven en massieve schijven. Over de remschijf zit een remklauw, deze zit gemonteerd op bv de veerpoot, hierin bevinden zich de remblokken die samen met de remschijf zorgen voor frictie, waardoor de auto tot stilstand komt. Via onze partners is het mogelijk om het auto onderdelen voor een vaste lage prijs te laten monteren op uw auto.

Trillende remschijven

Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: ISUZU FuseekogelsJAGUAR HandremkabelsMAZDA Wiellagers. Remschijven kopen voor een auto. Wiellagers worden ook wel in achterschijven voor gemonteerd. Je stuur of rempedaal trilt als je remt dit kan een teken zijn van kromme remdelen.

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.