100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: MITSUBISHI
Gekozen auto:MITSUBISHI PAJERO II 3.0 V6 4WD 150
Bouwjaar 12.1990 - 12.1995

Remschijven MITSUBISHI PAJERO II 3.0 V6 4WD

Remschijven en remblokken werken nauw samen met elkaar binnen het remsysteem van uw auto. Het is belangrijk om de remschijven altijd als set van 2 te vervangen om remverschil te voorkomen. Belangrijk is ook de keuze van de remblokken omdat deze samenwerken met de remschijven doormiddel van wrijving van de beide onderdelen. Remschijven en remblokken zijn hierdoor aan slijtage onderhevig en dienen op tijd vervangen te worden.
Voordeelpakket voorzijde
Voordeelpakket achterzijde
Remschijven voorzijde
Remschijven achterzijde

Trillende remschijven

Voertuigen worden steeds sneller gemaakt. Bent u op zoek naar de Track & Trace code van uw producten? Deze mailen wij naar uw e-mailadres. Elke MITSUBISHI PAJERO II 3.0 V6 4WD heeft een eigen VIN-nummer. Heeft u vragen over wat u moet bestellen voor uw MITSUBISHI PAJERO II, neem dan contact met ons op via ons telefoonnummer 0341 267 637. Meestal zit de schijf gemonteerd op een wielnaaf.

Geperforeerde remschijven

U kunt bij ons langs komen voor onze expertise. Onze pakketten worden geleverd door zowel PostNL als PDP. Voor half 5 besteld is de volgende dag geleverd Andere remmen kunnen defect raken na verloop van tijd.

Bijpassende remblokken en remschijven voor uw MITSUBISHI

Wanneer u in de buurt van Ermelo woont kunt u het pakket ophalen, uiteraard versturen wij de producten door heel Nederland. Gietijzer komt minder veel voor als component. Ze kunnen gaan vervormen waardoor de auto gaat trillen bij het remmen. De rembekrachtiging zorgt ervoor dat u minder kracht op het rempedaal kunt zetten.

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.