100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: MITSUBISHI
Gekozen auto:MITSUBISHI PAJERO II 3.0 V6 24V 181
Bouwjaar 06.1994 - 05.1997

Remschijven MITSUBISHI PAJERO II 3.0 V6 24V

Remschijven en remblokken werken nauw samen met elkaar binnen het remsysteem van uw auto. Het is belangrijk om de remschijven altijd als set van 2 te vervangen om remverschil te voorkomen. Belangrijk is ook de keuze van de remblokken omdat deze samenwerken met de remschijven doormiddel van wrijving van de beide onderdelen. Remschijven en remblokken zijn hierdoor aan slijtage onderhevig en dienen op tijd vervangen te worden.
Voordeelpakket voorzijde
Voordeelpakket achterzijde
Remschijven voorzijde
Remschijven achterzijde

Geperforeerde remschijven

Heeft u vragen over wat u moet bestellen voor uw MITSUBISHI PAJERO II 3.0 V6 24V, neem dan contact met ons op via ons telefoonnummer 0341 267 637. Als deze de minimale dikte hebben bereikt dan is het zaak dat de schijfremmen vervangen dienen te worden. Premium automerken hebben vaak geperforeerde remschijven gemonteerd. Gietijzer komt minder vaak voor als component. Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw MITSUBISHI PAJERO II.

Trillende remschijven

Aluminium is een lichte materiaal wat vaker wordt verwerkt in de automobiel industrie. Onze webshop is beveiligd met een SSL-certificaat waardoor u veilig uw order kunt maken op onze webshop. Hier komt enorm veel kracht op te staan het is dus van belang dat de minimale dikte van de schijfrem altijd in de gaten wordt gehouden. Bij ons geldt altijd: niet goed, direct geld terug! Houdt u altijd rekening met zondagen, weekend en feestdagen.

Bijpassende remblokken en remschijven voor uw MITSUBISHI

Bij een goede kwaliteit auto onderdelen zullen de kosten lager liggen op termijn. Een RDW keuring is verplicht bij een ingevoerde auto. Snelle auto,s hebben een grotere diameter schijven. Auto schijven moeten binnen toleranties vallen.

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.