100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: MITSUBISHI
Gekozen auto:MITSUBISHI PAJERO II 2.8 TD 125
Bouwjaar 06.1994 - 10.1999

Remschijven MITSUBISHI PAJERO II 2.8 TD

Remschijven en remblokken werken nauw samen met elkaar binnen het remsysteem van uw auto. Het is belangrijk om de remschijven altijd als set van 2 te vervangen om remverschil te voorkomen. Belangrijk is ook de keuze van de remblokken omdat deze samenwerken met de remschijven doormiddel van wrijving van de beide onderdelen. Remschijven en remblokken zijn hierdoor aan slijtage onderhevig en dienen op tijd vervangen te worden.
Voordeelpakket voorzijde
Voordeelpakket achterzijde
Remschijven voorzijde
Remschijven achterzijde

Trillende remschijven

Roest is ook een apk afkeur. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: CADILLAC DraagarmenVOLVO ABS sensorenMG Stuurkogels. Er zijn 2 verschillende soorten remschijven geventileerde remschijven en massieve schijven. Als de casting is uitgewerkt wordt deze bewerkt op een CNC bank. Wanneer u in de buurt van Ermelo woont kunt u het pakket ophalen, uiteraard versturen wij de producten door heel Nederland.

Geperforeerde remschijven

Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw MITSUBISHI PAJERO II 2.8 TD past. Vaak verteld de APK-keurmeester u dat de remschijven van uw auto vervangen moet worden om goedkeuring en een APK verlening te krijgen. Auto onderdelen in het buitenland kunnen verschillen van kwaliteit. Waarom zijn er zulke grote prijsverschillen in remdelen? Groothandelsprijzen voor remmen vind u bij RemOnderdelen. Bij een keuring is veiligheid een hoofdpunt.

Bijpassende remblokken en remschijven voor uw MITSUBISHI PAJERO II

Dit zijn de belangrijkste auto onderdelen van een voertuig en ze moeten worden gecontroleerd op een regelmatige basis. Wanneer het remblok tegen de buitenste of binnenste rand loopt krijg je een piepend bijgeluid. Wij controleren altijd bij de MITSUBISHI dealer of de onderdelen passen op uw auto. De meeste auto’s zijn uitgerust met geventileerde schijven.

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.