100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: MITSUBISHI
Gekozen auto:MITSUBISHI PAJERO II 2.5 TDiC 99
Bouwjaar 03.1991 - 08.1999

Remschijven MITSUBISHI PAJERO II 2.5 TDiC

Remschijven en remblokken werken nauw samen met elkaar binnen het remsysteem van uw auto. Het is belangrijk om de remschijven altijd als set van 2 te vervangen om remverschil te voorkomen. Belangrijk is ook de keuze van de remblokken omdat deze samenwerken met de remschijven doormiddel van wrijving van de beide onderdelen. Remschijven en remblokken zijn hierdoor aan slijtage onderhevig en dienen op tijd vervangen te worden.
Voordeelpakket voorzijde
Voordeelpakket achterzijde
Remschijven voorzijde
Remschijven achterzijde

Bijpassende remblokken en remschijven voor uw MITSUBISHI PAJERO II 2.5 TDiC

Wanneer u voor 10:00 besteld kunt u het nog dezelfde werkdag ophalen bij ons in Ermelo. Indien gewenst kunt u uw order ook ophalen bij ons in Ermelo. Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw MITSUBISHI PAJERO II. Het geluid wat veroorzaakt wordt door versleten remschijven is over het algemeen een resonerend geluid.

Geperforeerde remschijven

Andere remmen kunnen defect raken na verloop van tijd. Trekt de auto naar links? Of trekt de auto naar rechts? Het voertuig moet altijd in een rechte lijn afremmen. Bij ons geldt altijd: niet goed, direct geld terug! Wij controleren altijd bij de MITSUBISHI dealer of de onderdelen passen op uw auto.

Trillende remschijven

Haarscheuren komen veelvuldig voor bij schijfremmen. Bij ons shopt u altijd veilig. Wij zijn aangesloten bij het keurmerk "Webshop Keurmerk" en hebben al meer dan 14 duizend positieve reviews. In ons magazijn heeft RemOnderdelen.nl meer dan 20.000 producten op voorraad liggen. Op onze site kunt u gemakkelijk via uw kenteken zoeken naar de juiste onderdelen voor uw auto. Een auto uit buiten de EU heeft vele kilometers op slechte wegen gemaakt..

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.