100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: MITSUBISHI
Gekozen auto:MITSUBISHI PAJERO II 2.5 TD 4WD 99
Bouwjaar 12.1990 - 10.1999

Remschijven MITSUBISHI PAJERO II 2.5 TD 4WD

Remschijven en remblokken werken nauw samen met elkaar binnen het remsysteem van uw auto. Het is belangrijk om de remschijven altijd als set van 2 te vervangen om remverschil te voorkomen. Belangrijk is ook de keuze van de remblokken omdat deze samenwerken met de remschijven doormiddel van wrijving van de beide onderdelen. Remschijven en remblokken zijn hierdoor aan slijtage onderhevig en dienen op tijd vervangen te worden.
Voordeelpakket voorzijde
Voordeelpakket achterzijde
Remschijven voorzijde
Remschijven achterzijde

Bijpassende remblokken en remschijven voor uw MITSUBISHI PAJERO II 2.5 TD 4WD

Elke MITSUBISHI PAJERO II heeft een eigen VIN-nummer. Wiellagers worden ook wel in achterschijven voor gemonteerd. Kleverige remklauwen kan ertoe leiden dat het voertuig te trekken naar de ene kant trekt. Meestal zit de schijf gemonteerd op een wielnaaf. High carbon is een hoge kwaliteitslegering van BREMBO.

Geperforeerde remschijven

De ontwikkeling van de automobiel is de laatste 15 jaar enorm geweest. Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw MITSUBISHI komen. Andere chassis onderdelen staan los van het remsysteem. Bent u op zoek naar de Track & Trace code van uw bestelling? Deze mailen wij naar uw e-mailadres. Als de remdelen te dun zijn geworden dan zijn deze aan vervanging toe.

Trillende remschijven

De wegligging is een heel belangrijk item bij een apk-keuring. Heeft u geen kenteken, dan kunt u bij ons ook zoeken via merk, model en type van uw auto. In ons magazijn heeft RemOnderdelen.nl meer dan 20.000 producten op voorraad liggen. Wanneer u bij ons betaald via AfterPay dan krijgt u later pas de factuur.

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.