100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: MITSUBISHI
Gekozen auto:MITSUBISHI PAJERO II 2.4 112
Bouwjaar 04.1991 - 10.1999

Remschijven MITSUBISHI PAJERO II 2.4

Remschijven en remblokken werken nauw samen met elkaar binnen het remsysteem van uw auto. Het is belangrijk om de remschijven altijd als set van 2 te vervangen om remverschil te voorkomen. Belangrijk is ook de keuze van de remblokken omdat deze samenwerken met de remschijven doormiddel van wrijving van de beide onderdelen. Remschijven en remblokken zijn hierdoor aan slijtage onderhevig en dienen op tijd vervangen te worden.
Voordeelpakket voorzijde
Voordeelpakket achterzijde
Remschijven voorzijde
Remschijven achterzijde

Bijpassende remblokken en remschijven voor uw MITSUBISHI PAJERO II 2.4

Hier komt enorm veel kracht op te staan het is dus van belang dat de minimale dikte van de schijfrem altijd in de gaten wordt gehouden. Welke onderdelen slijten wel in uw voertuig? Dit zijn de belangrijkste auto onderdelen van een voertuig en ze moeten worden gecontroleerd op een regelmatige basis. Bumpers zijn geen slijtonderdelen van een auto.

Trillende remschijven

Trillende voertuigen moeten snel naar de garage voor een check. Wij controleren altijd bij de MITSUBISHI PAJERO II dealer of de onderdelen passen op uw auto. Hoe groter de schijf hoe meer remvermogen. Elke MITSUBISHI heeft een eigen VIN-nummer. Een nieuwe set remschijven kopen gaat bij RemOnderdelen.nl heel simpel.

Geperforeerde remschijven

Een remsysteem heeft altijd meerdere componenten. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: LAMBORGHINI RemcilindersSUBARU WiellagersDODGE Spoorstang. Als deze de minimale dikte hebben bereikt dan is het zaak dat de schijfremmen vervangen dienen te worden. De auto-onderdelen van tegenwoordig zijn verder door ontwikkeld. Een geroeste schijf zal minder remvermogen leveren.

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.