100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: MITSUBISHI
Gekozen auto:MITSUBISHI PAJERO II Canvas Top 3.0 V6 150
Bouwjaar 12.1990 - 12.1995

Remschijven MITSUBISHI PAJERO II Canvas Top 3.0 V6

Remschijven en remblokken werken nauw samen met elkaar binnen het remsysteem van uw auto. Het is belangrijk om de remschijven altijd als set van 2 te vervangen om remverschil te voorkomen. Belangrijk is ook de keuze van de remblokken omdat deze samenwerken met de remschijven doormiddel van wrijving van de beide onderdelen. Remschijven en remblokken zijn hierdoor aan slijtage onderhevig en dienen op tijd vervangen te worden.
Voordeelpakket voorzijde
Voordeelpakket achterzijde
Remschijven voorzijde
Remschijven achterzijde

Bijpassende remblokken en remschijven voor uw MITSUBISHI PAJERO II Canvas Top 3.0 V6

Verder moet de diameter van de remschijf voor uw uw auto gelijk zijn. Waarom zijn er zulke grote prijsverschillen in remdelen? Groothandelsprijzen voor remmen vind u bij RemOnderdelen. Het gewicht van voertuigen is bepalend voor de remweg. Wanneer is de schijf echt versleten? Verslijten komt door dat remblokken frictie geven.

Trillende remschijven

Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: RENAULT StabilisatorstangenROVER SpoorstangVW VOLKSWAGEN Fuseekogels. Een RDW keuring is verplicht bij een geimporteerde auto. Ze kunnen gaan vervormen waardoor de auto gaat trillen bij het remmen. Elke MITSUBISHI PAJERO II Canvas Top heeft een eigen VIN-nummer. Inmiddels hebben wij al meer dan 12.500 positieve reviews ontvangen.

Geperforeerde remschijven

Wij werken met de volgende toeleveranciers: Bosch, Pagid, Zimmermann, Rofren, Textar, ABS, ATE, Lucas, TRW en Brembo Wanneer u bij ons betaald via AfterPay dan krijgt u later pas de factuur. Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw MITSUBISHI komen. Aluminium is een lichte materiaal wat vaker wordt verwerkt in de automobiel industrie. Het remoppervlakte zal altijd roesten maar na een paar keer remmen is het er weer vanaf.

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.