100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: MITSUBISHI
Gekozen auto:MITSUBISHI PAJERO II Canvas Top 3.0 V6 24V 181
Bouwjaar 06.1994 - 04.2000

Remschijven MITSUBISHI PAJERO II Canvas Top 3.0 V6 24V

Remschijven en remblokken werken nauw samen met elkaar binnen het remsysteem van uw auto. Het is belangrijk om de remschijven altijd als set van 2 te vervangen om remverschil te voorkomen. Belangrijk is ook de keuze van de remblokken omdat deze samenwerken met de remschijven doormiddel van wrijving van de beide onderdelen. Remschijven en remblokken zijn hierdoor aan slijtage onderhevig en dienen op tijd vervangen te worden.
Voordeelpakket voorzijde
Voordeelpakket achterzijde
Remschijven voorzijde
Remschijven achterzijde

Geperforeerde remschijven

Wanneer u voor 10:00 besteld kunt u het nog dezelfde werkdag ophalen bij ons in Ermelo. Bumpers zijn geen slijtonderdelen van een auto. Autobedrijven monteren vaak blokken en schijven. Het rem oppervlak moet minimaal 50% vrij van roest zijn. Je kunt bij ons betalen via {LIST}

Trillende remschijven

Indien gewenst kunt u uw pakket ook ophalen bij ons in Ermelo. Een korte remweg wordt bepaald door de conditie van blokken en schijf. Via uw kenteken voorzien wij u van het het juiste onderdeel. Voor half 5 besteld is de volgende dag geleverd

Bijpassende remblokken en remschijven voor uw MITSUBISHI PAJERO II Canvas Top 3.0 V6 24V

Een langere remweg ontstaat door verkeerde remdelen. Wij controleren altijd bij de MITSUBISHI PAJERO II Canvas Top dealer of de onderdelen passen op uw auto. Alle onderdelen zijn uitvoerig getest en zijn gemaakt in de EU. Heeft u vragen over wat u moet bestellen voor uw MITSUBISHI, neem dan contact met ons op via ons telefoonnummer 0341 267 637. Remvloeistof komt veelal vrij bij monteren van remslangen en tangen.

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.