100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: MITSUBISHI
Gekozen auto:MITSUBISHI PAJERO II Canvas Top 3.0 V6 24V 177
Bouwjaar 06.1994 - 04.2000

Remschijven MITSUBISHI PAJERO II Canvas Top 3.0 V6 24V

Remschijven en remblokken werken nauw samen met elkaar binnen het remsysteem van uw auto. Het is belangrijk om de remschijven altijd als set van 2 te vervangen om remverschil te voorkomen. Belangrijk is ook de keuze van de remblokken omdat deze samenwerken met de remschijven doormiddel van wrijving van de beide onderdelen. Remschijven en remblokken zijn hierdoor aan slijtage onderhevig en dienen op tijd vervangen te worden.
Voordeelpakket voorzijde
Voordeelpakket achterzijde
Remschijven voorzijde
Remschijven achterzijde

Bijpassende remblokken en remschijven voor uw MITSUBISHI PAJERO II Canvas Top 3.0 V6 24V

Wij verkopen rem onderdelen met kortingen tot 65%. Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw MITSUBISHI PAJERO II Canvas Top past. De functie is bedoeld om de auto te laten stoppen. Bij een noodstop gaat het abs systeem in werking.

Trillende remschijven

De ontwikkeling van de automobiel is de laatste 25 jaar enorm geweest. De elektronische onderdelen in de huidige auto geeft veel storingen. Voor ons is het van belang dat uw op een overzichtelijke manier het juiste product weet te vinden. Kleverige remklauwen kan ertoe leiden dat het voertuig te trekken naar de ene kant trekt.

Geperforeerde remschijven

Hedendaagse voertuigen gaan veel langer mee dan vijftien jaar geleden. In ons magazijn heeft RemOnderdelen.nl meer dan 20.000 producten op voorraad liggen. Remschijven kopen voor een auto. Het is makkelijk en voordelig om het onderdeel online te bestellen.

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.