100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: MITSUBISHI
Gekozen auto:MITSUBISHI PAJERO II Canvas Top 2.5 TDiC 99
Bouwjaar 03.1991 - 08.1999

Remschijven MITSUBISHI PAJERO II Canvas Top (V2_W, V4_W) 2.5 TDiC

Remschijven en remblokken werken nauw samen met elkaar binnen het remsysteem van uw auto. Het is belangrijk om de remschijven altijd als set van 2 te vervangen om remverschil te voorkomen. Belangrijk is ook de keuze van de remblokken omdat deze samenwerken met de remschijven doormiddel van wrijving van de beide onderdelen. Remschijven en remblokken zijn hierdoor aan slijtage onderhevig en dienen op tijd vervangen te worden.
Voordeelpakket voorzijde
Voordeelpakket achterzijde
Remschijven voorzijde
Remschijven achterzijde

Goedkope remschijven MITSUBISHI PAJERO II Canvas Top (V2_W, V4_W) 2.5 TDiC

Brandstof verbruik is een hot item in de auto industrie. Fabrieks-rebuilt houdt in nieuwe glijbussen en nieuwe veren. Een automaat bak geeft bij meer dan 200000 kilometer vaak problemen. Een nieuwe set remschijven kopen gaat bij RemOnderdelen.nl heel simpel. Uitlezen van de boord computer kan bijna alleen bij de dealer.

Hoe werken remschijven

Bij ons geldt altijd: niet goed, direct geld terug! Remschijf fabrikanten zoals BREMBO hebben eigen gieterijen. Via onze partners is het mogelijk om het rem onderdelen voor een vaste lage prijs te laten monteren op uw auto. Heeft u geen kenteken, dan kunt u bij ons ook zoeken via merk, model en type van uw auto.

Zelf remschijven vervangen

Wij doen niet moeilijk over het ruilen van producten, bij ons kunt u tot 100 dagen na bestellen retouren. Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw MITSUBISHI PAJERO II Canvas Top (V2_W, V4_W) komen. Bij ons zijn de remklauwen voorzien van een CR203 coating, ook wel Chromium 3 genoemd. Deze nieuwe coating is niet belastend voor het milieu. Wij controleren altijd bij de MITSUBISHI dealer of de onderdelen passen op uw auto.

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.