100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: MITSUBISHI
Gekozen auto:MITSUBISHI PAJERO II Canvas Top 2.4 112
Bouwjaar 04.1991 - 04.2000

Remschijven MITSUBISHI PAJERO II Canvas Top 2.4

Remschijven en remblokken werken nauw samen met elkaar binnen het remsysteem van uw auto. Het is belangrijk om de remschijven altijd als set van 2 te vervangen om remverschil te voorkomen. Belangrijk is ook de keuze van de remblokken omdat deze samenwerken met de remschijven doormiddel van wrijving van de beide onderdelen. Remschijven en remblokken zijn hierdoor aan slijtage onderhevig en dienen op tijd vervangen te worden.
Voordeelpakket voorzijde
Voordeelpakket achterzijde
Remschijven voorzijde
Remschijven achterzijde

Geperforeerde remschijven

Een achteras met schijven heeft ook remblokken. Andere remmen kunnen defect raken na verloop van tijd. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: FORD RemblokkenOLDSMOBILE RemschoenenRENAULT Handremkabels. Als de apk verlopen is heeft men nog 2 weken de tijd.

Bijpassende remblokken en remschijven voor uw MITSUBISHI PAJERO II Canvas Top 2.4

Heeft u vragen over wat u moet bestellen voor uw MITSUBISHI PAJERO II Canvas Top, neem dan contact met ons op via ons telefoonnummer 0341 267 637. Autoruiten zijn nog steeds van gelaagd glas. Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw MITSUBISHI komen. Je stuur of rempedaal trilt als je remt dit kan een teken zijn van kromme remdelen.

Trillende remschijven

Buiten het onderhoud kunnen er natuurlijk nog meer oorzaken zijn. De spatborden en deuren zijn eigenlijk niet aan slijtage onderhevig. Comfort en levensduur optimaal op elkaar afgestemd waardoor ze een ideale wrijvingscombinatie vormen. Geventileerde en massieve uitvoeringen komen vaak voor. Voertuigen van tegenwoordig hebben op de vooras altijd remschijven.

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.