100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: MITSUBISHI
Gekozen auto:MITSUBISHI PAJERO I 3.0 V6 141
Bouwjaar 11.1988 - 11.1990

Remschijven MITSUBISHI PAJERO I 3.0 V6

Remschijven en remblokken werken nauw samen met elkaar binnen het remsysteem van uw auto. Het is belangrijk om de remschijven altijd als set van 2 te vervangen om remverschil te voorkomen. Belangrijk is ook de keuze van de remblokken omdat deze samenwerken met de remschijven doormiddel van wrijving van de beide onderdelen. Remschijven en remblokken zijn hierdoor aan slijtage onderhevig en dienen op tijd vervangen te worden.
Voordeelpakket voorzijde
Remschijven voorzijde
Remschijven achterzijde

Bijpassende remblokken en remschijven voor uw MITSUBISHI PAJERO I 3.0 V6

Hoe groter de schijf hoe meer remvermogen. Groeven in de remdelen verlengen de remweg vaak. Een achteras met schijven heeft ook remblokken. Autobedrijven monteren vaak blokken en schijven.

Trillende remschijven

Elke MITSUBISHI PAJERO I heeft een eigen VIN-nummer. Goede banden zorgen ook voor een kortere remweg. Wilt u aankoop wijzigen? Neem dan telefonisch contact met ons op. Na elke bestelling doen wij een uiterst nauwkeurige nacontrole. Wij verkopen auto onderdelen met kortingen tot 65%.

Geperforeerde remschijven

De casting moet uitwerken na het giet proces . De juiste banden spanning zorgt voor een lagere brandstof verbruik. U kunt ons telefonisch bereiken op 0341 267 637 Kwaliteit is gewaarborgd als de remmen in Europa gefabriceerd zijn.

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.