100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: MITSUBISHI
Gekozen auto:MITSUBISHI PAJERO I 2.3 D 84
Bouwjaar 10.1984 - 09.1986

Remschijven MITSUBISHI PAJERO I 2.3 D

Remschijven en remblokken werken nauw samen met elkaar binnen het remsysteem van uw auto. Het is belangrijk om de remschijven altijd als set van 2 te vervangen om remverschil te voorkomen. Belangrijk is ook de keuze van de remblokken omdat deze samenwerken met de remschijven doormiddel van wrijving van de beide onderdelen. Remschijven en remblokken zijn hierdoor aan slijtage onderhevig en dienen op tijd vervangen te worden.
Voordeelpakket voorzijde
Remschijven voorzijde
Remschijven achterzijde

Trillende remschijven

Om tot stilstand te komen met uw auto moet u remmen. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: SKODA StabilisatorstangenMERCEDES-BENZ RemblokkenFERRARI Remcilinders. Alle onderdelen zijn uitvoerig getest en zijn gemaakt in de EU. Ze kunnen gaan vervormen waardoor de auto gaat trillen bij het remmen.

Geperforeerde remschijven

Een rotor, ook wel een schijfrem, is een soort remsysteem dat werkt in combinatie met de remblokken. Het rem oppervlak moet minimaal 50% vrij van roest zijn. Een geroeste schijf zal minder remvermogen leveren. Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw MITSUBISHI PAJERO I 2.3 D past.

Bijpassende remblokken en remschijven voor uw MITSUBISHI PAJERO I

Als het rempedaal in word gedrukt dan komt er remvloeistof door de leiding heen. Via onze partners is het mogelijk om het rem onderdelen voor een vaste lage prijs te laten monteren op uw auto. Wiellagers worden ook wel in achterschijven voor gemonteerd. De gewichtsverdeling is ideaal bij 50% achter en 50% voor. De versnellingsbak kan bij een oudere auto nog wel eens lekken.

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.