100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: MITSUBISHI
Gekozen auto:MITSUBISHI PAJERO I Canvas Top 2.6 103
Bouwjaar 01.1983 - 11.1990

Remschijven MITSUBISHI PAJERO I Canvas Top 2.6

Remschijven en remblokken werken nauw samen met elkaar binnen het remsysteem van uw auto. Het is belangrijk om de remschijven altijd als set van 2 te vervangen om remverschil te voorkomen. Belangrijk is ook de keuze van de remblokken omdat deze samenwerken met de remschijven doormiddel van wrijving van de beide onderdelen. Remschijven en remblokken zijn hierdoor aan slijtage onderhevig en dienen op tijd vervangen te worden.
Voordeelpakket voorzijde
Remschijven voorzijde
Wij checken of dit past
Past op uw MITSUBISHI PAJERO I Canvas Top
Deze past mogelijk niet op uw auto
Deze past mogelijk niet op uw auto
Premium kwaliteitArtikelnr: 09.6817.10
Voor 17:00 besteld, uiterlijk dinsdag gratis in huis!.
voorzijdevoorzijde
Wanneer kies je voor Brembo?

Kies voor Brembo als je iets meer remvermogen wilt. Omdat je een snelle auto hebt of vaak met zware belading of caravan rijdt.

> Kwaliteiten vergelijken
Wat is premium kwaliteit?
Betere warmte afvoer
Snellere rijstijl
Snellere auto's
Voor auto's met caravan
2 jaar garantie
Specificaties
Merk: Premium kwaliteit
Type remschijf: Geventileerd
Ø Buiten diameter: 277 mm
Aantal wielbouten: 6 -gat
vanaf bouwjaar: 06.87
Voertuigtype: Wagon
Minimale remschijf dikte: 20,4 mm
Dikte: 22 mm
Totale hoogte: 45 mm
Ø naaf: 87 mm
Gewicht: 5,95 kg
Inbouwplaats: voorzijde
64% Korting
125,60
348,88
incl. BTW
Prijs per set
Meer informatie
Remschijven gaan per 2 in de winkelwagen
Remschijven achterzijde

Bijpassende remblokken en remschijven voor uw MITSUBISHI PAJERO I Canvas Top 2.6

BrakeMax is een merk geperforeerde schijven met standaard diameters. Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw MITSUBISHI PAJERO I Canvas Top komen. De meeste auto’s zijn uitgerust met geventileerde schijven. Elektrische handrem komt nu al vaker voor bij jongere auto\s Een schijf die trilt doordat de remklauw blijft hangen. Je stuur of rempedaal trilt als je remt dit kan een teken zijn van kromme remdelen.

Geperforeerde remschijven

Apk keuring is een keuring ook van het remsysteem. Bij een goede kwaliteit auto onderdelen zullen de kosten lager liggen op termijn. Monteren van BrakeMax houd de kosten laag. Wanneer u voor 10:00 besteld kunt u het nog dezelfde werkdag ophalen bij ons op locatie. RDW toegelaten voertuigen moeten altijd de juiste remmen hebben.

Trillende remschijven

Diepe groeven in de remschijf betekend veelal dat de minimale dikte ook bereikt is en zorgt ook voor afkeur van uw uw auto remschijven. BrakeMax remschijven geven tot wel 30% meer remvermogen. Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw MITSUBISHI past. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: OPEL DraagarmenCHEVROLET RemschoenenLADA Handremkabels.

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.