100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: MITSUBISHI
Gekozen auto:MITSUBISHI PAJERO I Canvas Top 2.5 TD 95
Bouwjaar 11.1989 - 11.1990

Remschijven MITSUBISHI PAJERO I Canvas Top 2.5 TD

Remschijven en remblokken werken nauw samen met elkaar binnen het remsysteem van uw auto. Het is belangrijk om de remschijven altijd als set van 2 te vervangen om remverschil te voorkomen. Belangrijk is ook de keuze van de remblokken omdat deze samenwerken met de remschijven doormiddel van wrijving van de beide onderdelen. Remschijven en remblokken zijn hierdoor aan slijtage onderhevig en dienen op tijd vervangen te worden.
Voordeelpakket voorzijde
Remschijven voorzijde
Remschijven achterzijde

Geperforeerde remschijven

Bij alle producten bevind zich een duidelijke handleiding hoe u het product kunt vervangen bij uw auto. Koelvloeistof loopt door de slangen en wordt rond gepompt door de waterpomp. Elke MITSUBISHI PAJERO I Canvas Top 2.5 TD heeft een eigen VIN-nummer. Scheuren in de remschijf zijn natuurlijk ook een apk afkeur. Ons team van specialisten zit voor u klaar om u te helpen bij het vinden van de juiste auto-onderdelen.

Bijpassende remblokken en remschijven voor uw MITSUBISHI PAJERO I Canvas Top

Heeft u vragen over wat u moet bestellen voor uw MITSUBISHI, neem dan contact met ons op via ons telefoonnummer 0341 267 637. Geventileerde en massieve uitvoeringen komen vaak voor. Achter op de auto worden soms ook nog remschoenen gebruikt. Versleten remdelen kun je niet voorkomen. Een rotor, ook wel een schijfrem, is een soort remsysteem dat werkt in combinatie met de remblokken.

Trillende remschijven

Een storing in de auto elektronische onderdelen geeft vaak niet verklaarbare problemen. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: LAMBORGHINI RemtrommelsMITSUBISHI WielnavenSMART Remcilinders. De ontwikkeling van de automobiel is de laatste 15 jaar enorm geweest. Een auto uit Rusland heeft vele kilometers op slechte wegen gemaakt.. Op onze site kunt u gemakkelijk via uw kenteken zoeken naar de juiste onderdelen voor uw auto.

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.