100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: MITSUBISHI
Gekozen auto:MITSUBISHI PAJERO I Canvas Top 2.3 TD 84
Bouwjaar 12.1982 - 04.1986

Remschijven MITSUBISHI PAJERO I Canvas Top 2.3 TD

Remschijven en remblokken werken nauw samen met elkaar binnen het remsysteem van uw auto. Het is belangrijk om de remschijven altijd als set van 2 te vervangen om remverschil te voorkomen. Belangrijk is ook de keuze van de remblokken omdat deze samenwerken met de remschijven doormiddel van wrijving van de beide onderdelen. Remschijven en remblokken zijn hierdoor aan slijtage onderhevig en dienen op tijd vervangen te worden.
Voordeelpakket voorzijde
Remschijven voorzijde
Remschijven achterzijde

Geperforeerde remschijven

Als de casting is uitgewerkt wordt deze bewerkt op een CNC bank. Het rempedaal voelt zachter aan qua druk dan gebruikelijk. Gietijzer met een bepaalde legering zoals bv GG20. Als u remt met de auto dan zal de remklauw in werking treden waar de remblokken vastbijten in de remschijf.

Bijpassende remblokken en remschijven voor uw MITSUBISHI PAJERO I Canvas Top 2.3 TD

Na uw bestelling controleren wij handmatig uw bestelling en nemen wij telefonisch contact op als dit nodig is. Wilt u aankoop veranderen? Neem dan telefonisch contact met ons op. Omdat wij groots inkopen kunnen wij de prijzen zo laag houden op onze website. Wij controleren altijd bij de MITSUBISHI PAJERO I Canvas Top dealer of de onderdelen passen op uw auto. Remvloeistof komt veelal vrij bij monteren van remslangen en tangen.

Trillende remschijven

Ze kunnen gaan vervormen waardoor de auto gaat trillen bij het remmen. Wanneer is de schijf echt versleten? Verslijten komt door dat remblokken frictie geven. Rijden op een glad wegdek zal het abs systeem ook laten werken tijdens het remmen. Wanneer u voor 10:00 besteld kunt u het nog dezelfde werkdag ophalen bij ons op locatie.

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.