100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: MITSUBISHI
Gekozen auto:MITSUBISHI PAJERO CLASSIC 3.2 DiD 170
Bouwjaar 09.2006 -

Remschijven MITSUBISHI PAJERO CLASSIC 3.2 DiD

Remschijven en remblokken werken nauw samen met elkaar binnen het remsysteem van uw auto. Het is belangrijk om de remschijven altijd als set van 2 te vervangen om remverschil te voorkomen. Belangrijk is ook de keuze van de remblokken omdat deze samenwerken met de remschijven doormiddel van wrijving van de beide onderdelen. Remschijven en remblokken zijn hierdoor aan slijtage onderhevig en dienen op tijd vervangen te worden.
Voordeelpakket voorzijde
Voordeelpakket achterzijde
Remschijven voorzijde
Remschijven achterzijde

Trillende remschijven

Afvalwarmte wordt gecreëerd door de circulatie van het voertuigen. Goedkope remdelen zijn vaak niet getest. De ontwikkeling van de automobiel is de laatste 15 jaar enorm geweest. Voor ons is het van belang dat uw op een overzichtelijke manier het juiste product weet te vinden.

Geperforeerde remschijven

Elektrisch remmen wordt de toekomst. Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw MITSUBISHI PAJERO CLASSIC 3.2 DiD past. De elektronische onderdelen in de huidige auto geeft veel storingen. Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw MITSUBISHI PAJERO CLASSIC komen.

Bijpassende remblokken en remschijven voor uw MITSUBISHI

Schijven die geperforeerd zijn kunnen beter warmte afvoeren. Andere chassis onderdelen staan los van het remsysteem. Wanneer u bij ons betaald via AfterPay dan krijgt u later pas de factuur. Een remsysteem heeft altijd meerdere componenten. Een storing in de auto electronica geeft vaak niet verklaarbare problemen.

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.