100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: MITSUBISHI
Gekozen auto:MITSUBISHI OUTLANDER II 3.0 AWD 223
Bouwjaar 11.2006 - 12.2010

Remschijven MITSUBISHI OUTLANDER II 3.0 AWD

Remschijven en remblokken werken nauw samen met elkaar binnen het remsysteem van uw auto. Het is belangrijk om de remschijven altijd als set van 2 te vervangen om remverschil te voorkomen. Belangrijk is ook de keuze van de remblokken omdat deze samenwerken met de remschijven doormiddel van wrijving van de beide onderdelen. Remschijven en remblokken zijn hierdoor aan slijtage onderhevig en dienen op tijd vervangen te worden.
Voordeelpakket voorzijde
Voordeelpakket achterzijde
Remschijven voorzijde
Remschijven achterzijde

Geperforeerde remschijven

U besteld bij RemOnderdelen.nl altijd het product dat u ook echt nodig heeft, dit komt door onze uitgebreide handmatige controlere die wij bij elke order uitvoeren. Groeven in de remdelen verlengen de remweg vaak. Remschijven en remblokken vormen samen een belangrijk onderdeel van het remsysteem. Wij controleren altijd bij de MITSUBISHI OUTLANDER II 3.0 AWD dealer of de onderdelen passen op uw auto. De juiste banden spanning zorgt voor een lagere brandstof verbruik.

Trillende remschijven

Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw MITSUBISHI OUTLANDER II. Andere chassis onderdelen staan los van het remsysteem. Als het wiel gedemonteerd is moet de remklauw los gemaakt worden en opgehangen worden aan de veerpoot met een ijzerdraad, zodat u de remslang die nog aan de remklauw zit niet beschadigd. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: MERCEDES-BENZ RemblokkenVOLVO WiellagersBMW ABS sensoren.

Bijpassende remblokken en remschijven voor uw MITSUBISHI

Consumenten kunnen flink besparen op hun onderhoudskosten van hun auto. Lucht en interieur filters worden bij een onderhoudsbeurt vervangen. Wanneer het remblok tegen de buitenste of binnenste rand loopt krijg je een piepend bijgeluid. De juiste kwaliteit onderdelen garandeert uw veiligheid.

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.