100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: MITSUBISHI
Gekozen auto:MITSUBISHI OUTLANDER II 3.0 4WD 220
Bouwjaar 11.2006 - 11.2012

Remschijven MITSUBISHI OUTLANDER II 3.0 4WD

Remschijven en remblokken werken nauw samen met elkaar binnen het remsysteem van uw auto. Het is belangrijk om de remschijven altijd als set van 2 te vervangen om remverschil te voorkomen. Belangrijk is ook de keuze van de remblokken omdat deze samenwerken met de remschijven doormiddel van wrijving van de beide onderdelen. Remschijven en remblokken zijn hierdoor aan slijtage onderhevig en dienen op tijd vervangen te worden.
Voordeelpakket voorzijde
Voordeelpakket achterzijde
Remschijven voorzijde
Remschijven achterzijde

Trillende remschijven

Bent u op zoek naar de Track & Trace code van uw aankoop? Deze mailen wij naar uw e-mailadres. Invoeren van auto's uit Duitsland komt steeds vaker voor. Elektrisch remmen wordt de toekomst. Monteren van BrakeMax houd de kosten laag. Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw MITSUBISHI OUTLANDER II 3.0 4WD komen.

Geperforeerde remschijven

Led lampen vervangen halogeen lampen in de auto. Het rempedaal hard indrukken geeft meer kracht op de remblokken. Wanneer de zomer voor de deur staat is het extra van belang om het onderhoud op orde te hebben. De elektronische onderdelen in de huidige auto geeft veel storingen. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: SKODA RemtrommelsDACIA WiellagersLANCIA Remschijven.

Bijpassende remblokken en remschijven voor uw MITSUBISHI OUTLANDER II

Voor ons is het van belang dat uw op een overzichtelijke manier het juiste product weet te vinden. Het assortiment bestaat uit meer dan 30.000 artikelen en is opgebouwd uit 16 categorieën. Carbon is een lichte materiaal wat vaker wordt verwerkt in de automobiel industrie. De EGR klep zorgt voor de juiste lucht toevoer in de motor. Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw MITSUBISHI.

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.