100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: MITSUBISHI
Gekozen auto:MITSUBISHI OUTLANDER I 2.4 HDD Mivec 160
Bouwjaar 03.2001 - 12.2006

Remschijven MITSUBISHI OUTLANDER I 2.4 HDD Mivec

Remschijven en remblokken werken nauw samen met elkaar binnen het remsysteem van uw auto. Het is belangrijk om de remschijven altijd als set van 2 te vervangen om remverschil te voorkomen. Belangrijk is ook de keuze van de remblokken omdat deze samenwerken met de remschijven doormiddel van wrijving van de beide onderdelen. Remschijven en remblokken zijn hierdoor aan slijtage onderhevig en dienen op tijd vervangen te worden.
Voordeelpakket voorzijde
Voordeelpakket achterzijde
Remschijven voorzijde
Remschijven achterzijde

Trillende remschijven

Bij ons shopt u altijd veilig. Wij zijn aangesloten bij het bekende "Webshop Keurmerk" en hebben al meer dan 14 duizend positieve reviews. Na elke bestelling doen wij een uiterst nauwkeurige nacontrole. RDW toegelaten voertuigen moeten altijd de juiste remmen hebben. Wij hanteren lage verzendkosten van 7,95 euro per aankoop.

Geperforeerde remschijven

Een achteras met schijven heeft ook remblokken. De merken AUDI BMW MERCEDES PORSCHE hebben ook vaak geperforeerde remschijven. Aluminium is een lichte materiaal wat vaker wordt verwerkt in de automobiel industrie. Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw MITSUBISHI OUTLANDER I 2.4 HDD Mivec.

Bijpassende remblokken en remschijven voor uw MITSUBISHI OUTLANDER I

Wel kun je de slijtage van de remschijf vertragen door bijtijds remblokken te vervangen. Bij ons zijn de remklauwen voorzien van een CR203 coating, ook wel Chromium 3 genoemd. Deze vernieuwde coating is niet belastend voor het milieu. Inmiddels hebben wij al meer dan 14.000 positieve reviews ontvangen. Houdt u altijd rekening met weekend en zondagen. Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw MITSUBISHI past.

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.