100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: MITSUBISHI
Gekozen auto:MITSUBISHI OUTLANDER I 2.0 Turbo 4WD 201
Bouwjaar 04.2004 - 10.2006

Remschijven MITSUBISHI OUTLANDER I 2.0 Turbo 4WD

Remschijven en remblokken werken nauw samen met elkaar binnen het remsysteem van uw auto. Het is belangrijk om de remschijven altijd als set van 2 te vervangen om remverschil te voorkomen. Belangrijk is ook de keuze van de remblokken omdat deze samenwerken met de remschijven doormiddel van wrijving van de beide onderdelen. Remschijven en remblokken zijn hierdoor aan slijtage onderhevig en dienen op tijd vervangen te worden.
Voordeelpakket voorzijde
Voordeelpakket achterzijde
Remschijven voorzijde
Remschijven achterzijde

Trillende remschijven

Onze pakketten worden geleverd door zowel PostNL als PDP. Wij controleren altijd bij de MITSUBISHI OUTLANDER I 2.0 Turbo 4WD dealer of de onderdelen passen op uw auto. Heeft u vragen over wat u moet bestellen voor uw MITSUBISHI OUTLANDER I, neem dan contact met ons op via ons telefoonnummer 0341 267 637. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: ISUZU SpoorstangDAEWOO RemcilindersPLYMOUTH Stabilisatorstangen.

Geperforeerde remschijven

Wilt u aankoop veranderen? Neem dan telefonisch contact met ons op. Remschijven worden vaak afgekeurd bij de keuring. Inmiddels hebben wij al meer dan 12.500 positieve reviews ontvangen. Omdat wij groots inkopen kunnen wij de prijzen zo laag houden op onze website.

Bijpassende remblokken en remschijven voor uw MITSUBISHI

Ook aan trillingen of duidelijk zichtbare beschadigingen zoals groeven. Er zijn meer dan 30.000 artikelen die wij aanbieden. Via uw kenteken voorzien wij u van het het juiste onderdeel. Op elk wiel bevindt zich een remschijf, remklauw en een paar remblokken.

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.