100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: MITSUBISHI
Gekozen auto:MITSUBISHI OUTLANDER I 2.0 136
Bouwjaar 05.2003 - 10.2006

Remschijven MITSUBISHI OUTLANDER I 2.0

Remschijven en remblokken werken nauw samen met elkaar binnen het remsysteem van uw auto. Het is belangrijk om de remschijven altijd als set van 2 te vervangen om remverschil te voorkomen. Belangrijk is ook de keuze van de remblokken omdat deze samenwerken met de remschijven doormiddel van wrijving van de beide onderdelen. Remschijven en remblokken zijn hierdoor aan slijtage onderhevig en dienen op tijd vervangen te worden.
Voordeelpakket voorzijde
Voordeelpakket achterzijde
Remschijven voorzijde
Remschijven achterzijde

Bijpassende remblokken en remschijven voor uw MITSUBISHI OUTLANDER I 2.0

Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: VAUXHALL StabilisatorstangenPEUGEOT RemslangenSAAB Remklauwen. Auto schijven moeten binnen toleranties vallen. Andere remmen kunnen defect raken na verloop van tijd. Dit zijn de belangrijkste auto onderdelen van een voertuig en ze moeten worden gecontroleerd op een regelmatige basis. Goedkope remdelen zijn vaak niet getest.

Geperforeerde remschijven

Groeven in de remdelen verlengen de remweg vaak. Gietijzer komt minder vaak voor als component. Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw MITSUBISHI OUTLANDER I past. Monteren van BrakeMax houd de kosten laag.

Trillende remschijven

De rembekrachtiging zorgt ervoor dat u minder kracht op het rempedaal kunt zetten. Roest op remschijven wordt voorkomen door de schijf te coaten. Hedendaagse voertuigen gaan veel langer mee dan vijftien jaar geleden. Als het rempedaal in word gedrukt dan komt er remvloeistof door de leiding heen.

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.