100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: MITSUBISHI
Gekozen auto:MITSUBISHI OUTLANDER I 2.0 4WD 136
Bouwjaar 05.2003 - 10.2006

Remschijven MITSUBISHI OUTLANDER I 2.0 4WD

Remschijven en remblokken werken nauw samen met elkaar binnen het remsysteem van uw auto. Het is belangrijk om de remschijven altijd als set van 2 te vervangen om remverschil te voorkomen. Belangrijk is ook de keuze van de remblokken omdat deze samenwerken met de remschijven doormiddel van wrijving van de beide onderdelen. Remschijven en remblokken zijn hierdoor aan slijtage onderhevig en dienen op tijd vervangen te worden.
Voordeelpakket voorzijde
Voordeelpakket achterzijde
Remschijven voorzijde
Remschijven achterzijde

Bijpassende remblokken en remschijven voor uw MITSUBISHI OUTLANDER I 2.0 4WD

Wanneer u voor 10:00 besteld kunt u het nog dezelfde werkdag ophalen bij ons op locatie. Na uw bestelling controleren wij handmatig uw bestelling en nemen wij telefonisch contact op als dit nodig is. De meeste auto’s zijn uitgerust met geventileerde schijven. Comfort en levensduur optimaal op elkaar afgestemd waardoor ze een ideale wrijvingscombinatie vormen. Het juiste onderhoud aan de auto zorgt voor probleemloos rijden.

Geperforeerde remschijven

Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: ALFA ROMEO RemcilindersMASERATI RemklauwenLINCOLN Stabilisatorstangen. Om tot stilstand te komen met uw auto moet u remmen. Remvloeistof komt veelal vrij bij monteren van remslangen en tangen. Een nieuwe set remschijven kopen gaat bij RemOnderdelen.nl heel simpel.

Trillende remschijven

Een langere remweg ontstaat door verkeerde remdelen. Houdt u altijd rekening met weekend en feestdagen. Heeft u vragen over wat u moet bestellen voor uw MITSUBISHI OUTLANDER I, neem dan contact met ons op via ons telefoonnummer 0341 267 637. Wanneer is de schijf echt versleten? Verslijten komt door dat remblokken frictie geven. Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw MITSUBISHI komen.

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.