100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: MITSUBISHI
Gekozen auto:MITSUBISHI LANCER VIII Sportback 2.0 Ralliart 4WD 241
Bouwjaar 10.2008 -

Remschijven MITSUBISHI LANCER VIII Sportback 2.0 Ralliart 4WD

Remschijven en remblokken werken nauw samen met elkaar binnen het remsysteem van uw auto. Het is belangrijk om de remschijven altijd als set van 2 te vervangen om remverschil te voorkomen. Belangrijk is ook de keuze van de remblokken omdat deze samenwerken met de remschijven doormiddel van wrijving van de beide onderdelen. Remschijven en remblokken zijn hierdoor aan slijtage onderhevig en dienen op tijd vervangen te worden.
Voordeelpakket voorzijde
Voordeelpakket achterzijde
Remschijven voorzijde
Remschijven achterzijde

Bijpassende remblokken en remschijven voor uw MITSUBISHI LANCER VIII Sportback 2.0 Ralliart 4WD

Buiten het onderhoud kunnen er natuurlijk nog meer oorzaken zijn. De wegligging is een heel belangrijk item bij een apk-keuring. Dit geeft over het algemeen een schurend geluid. Als deze bereikt is, moet de remschijf vervangen worden.

Trillende remschijven

Ze kunnen gaan vervormen waardoor de auto gaat trillen bij het remmen. Onze webshop is beveiligd met een SSL-certificaat waardoor u veilig uw reservering kunt maken op onze webshop. Groeven in de remdelen verlengen de remweg vaak. Afvalwarmte wordt gecreëerd door de circulatie van het voertuigen.

Geperforeerde remschijven

Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw MITSUBISHI LANCER VIII Sportback past. Op elk wiel bevindt zich een remschijf, remklauw en een paar remblokken. Voor half 5 besteld is de volgende dag geleverd Carbon is een lichte materiaal wat vaker wordt verwerkt in de automobiel industrie.

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.