100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: MITSUBISHI
Gekozen auto:MITSUBISHI LANCER VIII Sportback 2.0 DI-D 140
Bouwjaar 06.2008 -

Remschijven MITSUBISHI LANCER VIII Sportback 2.0 DI-D

Remschijven en remblokken werken nauw samen met elkaar binnen het remsysteem van uw auto. Het is belangrijk om de remschijven altijd als set van 2 te vervangen om remverschil te voorkomen. Belangrijk is ook de keuze van de remblokken omdat deze samenwerken met de remschijven doormiddel van wrijving van de beide onderdelen. Remschijven en remblokken zijn hierdoor aan slijtage onderhevig en dienen op tijd vervangen te worden.
Voordeelpakket voorzijde
Voordeelpakket achterzijde
Remschijven voorzijde
Remschijven achterzijde

Geperforeerde remschijven

De ontwikkeling van de automobiel is de laatste 25 jaar enorm geweest. Monteren van BrakeMax houd de kosten laag. De ontwikkeling van de automobiel is de laatste 25 jaar enorm geweest. Ook aan trillingen of duidelijk zichtbare beschadigingen zoals groeven.

Trillende remschijven

Omdat wij groots inkopen kunnen wij de prijzen zo laag houden op onze website. Elke MITSUBISHI LANCER VIII Sportback 2.0 DI-D heeft een eigen VIN-nummer. Gietijzer met een bepaalde legering zoals bv GG20. Bij een goede kwaliteit auto onderdelen zullen de kosten lager liggen op termijn. Remschijven en remblokken vormen samen een belangrijk onderdeel van het remsysteem.

Bijpassende remblokken en remschijven voor uw MITSUBISHI LANCER VIII Sportback

Als u remt met de auto dan zal de remklauw in werking treden waar de remblokken vastbijten in de remschijf. Wij zijn telefonisch bereikbaar op werkdagen van 8:00 tot 18:00. Kwaliteit is gewaarborgd als de remmen in Europa gefabriceerd zijn. Heeft u vragen over wat u moet bestellen voor uw MITSUBISHI, neem dan contact met ons op via ons telefoonnummer 0341 267 637.

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.