100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: MITSUBISHI
Gekozen auto:MITSUBISHI LANCER VIII Sportback 1.8 MIVEC 140
Bouwjaar 03.2009 -

Remschijven MITSUBISHI LANCER VIII Sportback 1.8 MIVEC

Remschijven en remblokken werken nauw samen met elkaar binnen het remsysteem van uw auto. Het is belangrijk om de remschijven altijd als set van 2 te vervangen om remverschil te voorkomen. Belangrijk is ook de keuze van de remblokken omdat deze samenwerken met de remschijven doormiddel van wrijving van de beide onderdelen. Remschijven en remblokken zijn hierdoor aan slijtage onderhevig en dienen op tijd vervangen te worden.
Voordeelpakket voorzijde
Voordeelpakket achterzijde
Remschijven voorzijde
Remschijven achterzijde

Bijpassende remblokken en remschijven voor uw MITSUBISHI LANCER VIII Sportback 1.8 MIVEC

Heeft u vragen over wat u moet bestellen voor uw MITSUBISHI LANCER VIII Sportback, neem dan contact met ons op via ons telefoonnummer 0341 267 637. Bij ons zijn de remklauwen voorzien van een CR203 coating, ook wel Chromium 3 genoemd. Deze schone coating is niet belastend voor het milieu. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: CADILLAC RemblokkenLINCOLN RemslangenIVECO Remklauwen. Remschijven en remblokken vormen samen een belangrijk onderdeel van het remsysteem. Remschijven kopen voor een auto.

Geperforeerde remschijven

Dit zijn de belangrijkste auto onderdelen van een voertuig en ze moeten worden gecontroleerd op een regelmatige basis. De auto onderdelen van tegenwoordig zijn verder door ontwikkeld. Goedkope remdelen zijn vaak niet getest. Andere remmen kunnen defect raken na verloop van tijd.

Trillende remschijven

Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw MITSUBISHI. Wanneer is de schijf echt versleten? Verslijten komt door dat remblokken frictie geven. De ontwikkeling van de automobiel is de laatste 20 jaar enorm geweest. Via onze partners is het mogelijk om het rem onderdelen voor een vaste lage prijs te laten monteren op uw auto.

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.